![]() |
|
|
|||||||
Haydi Tanışalım icinde MERSİN den selamlar. bu güzel sitenin seçkin üyeleri konusu , bende aranıza yeni katıldım . tanışıp kaynaşmak arkadaşlık kurmak. 3 günlük dünyada sevilip sevilmektir gayemiz. tüm üye ve emeği geçen herkese selamlar sevgiler. mutlu güzel yarınlar. (alkış istemez) teşekkürler....
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 01 Oct 2007
|
bende aranıza yeni katıldım . tanışıp kaynaşmak arkadaşlık kurmak. 3 günlük dünyada sevilip sevilmektir gayemiz. tüm üye ve emeği geçen herkese selamlar sevgiler. mutlu güzel yarınlar. (alkış istemez) teşekkürler.![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş: 01 Aug 2006
|
Aramıza hoş geldiniz.İyi paylaşımlar
![]()
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 09 Dec 2005
|
sevgili sevdayelleri33 aramıza hoşgeldiniz
sefalar getirdiniz.
DÜRÜST OL DAİMA KAZAN CAHİLDEN DOSTUN OLACAĞINA ALİMDEN DÜŞMANIN OLSUN ![]() PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|