![]() |
|
|
|||||||
Haydi Tanışalım icinde Selam konusu , Herkese merhabalar; Foruma yeni üye oldum, çok faydalı bilgiler var emeği geçen herkese teşekkürler benim bir sorunum var tv arızaları bölümüne gremiyorum ve dosya indiremiyorum sayın moderatörler yardımcı olursanız sevinirim...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 28 Jul 2007
|
Herkese merhabalar;
Foruma yeni üye oldum, çok faydalı bilgiler var emeği geçen herkese teşekkürler benim bir sorunum var tv arızaları bölümüne gremiyorum ve dosya indiremiyorum sayın moderatörler yardımcı olursanız sevinirim ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Süper Administrator
![]() Giriş: 31 Dec 2004
|
Merhaba
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Tamir bölümü üye ve misafirlere kapalıdır. Bu bölüm sadece bu işi meslek olarak yapanlara açıktır. Eğer tamirci iseniz Tamir bölümünde bulunan "Tamir Bölümüne Giriş İçin Başvuru Formu" nu doldurun Sevgiler |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Giriş: 09 Dec 2005
|
Alıntı:
Türkmen Üstadında dediği gibi tamir bölümü .Normal üyelere kapalıdır.Eğerki meslektaşımızsansanız tamir bölümü muracat formunu doldurun en kısa zamanda tamir bölümünü görürsünüz.
DÜRÜST OL DAİMA KAZAN CAHİLDEN DOSTUN OLACAĞINA ALİMDEN DÜŞMANIN OLSUN ![]() PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ |
|
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|