![]() |
|
|
|||||||
Haydi Tanışalım icinde Tüm Forum üyelerine Selamlar Saygilar konusu , Merhaba arkadaşlar.Foruma yeni katıldım,bilgisayar ve internet konusunda biraz acemiyim,bana yardımcı olursanız memnun olurum.Bu arada eğer istemeden bir hata yaparsam lütfen beni uyarınız.Şimdiden Teşekkür ederim.Biraz kendimden bahsedeyim.Ben 1989 dan bu yana ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Elektronikçi
Giriş: 29 May 2007
|
Merhaba arkadaşlar.Foruma yeni katıldım,bilgisayar ve internet konusunda biraz acemiyim,bana yardımcı olursanız memnun olurum.Bu arada eğer istemeden bir hata yaparsam lütfen beni uyarınız.Şimdiden Teşekkür ederim.Biraz kendimden bahsedeyim.Ben 1989 dan bu yana profesyonel olarak elektronik cihazların tamiri ile uğraşıyorum.Kendi dükkanım var interneti(ADSL) yeni aldım bu forumda hem bilgilerimi paylaşmak,hem sizlerin görüşlerini almak ve beraberce ülkemizin kalkınmasında okyanusta bir kum tanesi de olsa katkıda bulunmak,biz elektronikçilere ihtiyacı olan insanlara elimizden geldiğince yardımcı ve destek olmak için aranızda olmaktan mutlu olurum.Hepinize tekrar merhaba der saygı ve sevgilerimi sunarım.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 09 Dec 2005
|
Aramıza hoşgeldiniz
bizde sizlere yardımcı oluruz merak etmeyin
DÜRÜST OL DAİMA KAZAN CAHİLDEN DOSTUN OLACAĞINA ALİMDEN DÜŞMANIN OLSUN ![]() PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Elektronikçi
|
teşekkür ederim efendim.ama sizlere nasıl yanıt vereceğimi,size nasıl yardımcı olabileceğimi pek bilemiyorum.Örneğin ihtiyacı olan arkadaşıma nasıl ve nereye mesaj yazıcam tam bilemiyorum hata yapıp sizlere mahçup olmak istemem beni biraz yönlendirirseniz sevinirim.Hepinize iyi çalışmalar kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Süper Administrator
![]() Giriş: 31 Dec 2004
|
http://www.doruksat.net/forum/f371/ linkinde forum kullanımı hakkında resimli açıklamalar mevcut. Verdiğim linkteki konuları okursanız az çok bilgi sahibi olursunuz, takıldığınız yerde de soru sorarsanız yine yardımcı oluruz
![]() Sevgiler |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 11 May 2005
|
aramıza hoşgeldiniz..
|
|
|
#11 (permalink) | |
|
Çalışkan Üye
![]() Giriş: 10 Apr 2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Elektronikçi
|
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.Bu kadar ilgi göreceğimi tahmin etmezdim beni çok duygulandırdınız saolun.Eskiden halk bandı Telsizler vardı bilirsiniz,onlarla güzel dostluklar kurulurdu şimdi yerini üstün teknoloji ürünü cihazlar aldı bunlar sayesinde sizlerle buluşup birbirimizi göremesekte kelimeleri kullanarak da olsa sohbet edebiliyoruz.Bu siteyi kuran değerli yöneticilere,ve siz değerli üye arkadaşlara takrar teşekkür eder saygılar sunarım.Mesleğimle ilgili hangi arkadaşımın ihtiyacı olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 10 Nov 2005
|
hoşgeldiniz
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|