![]() |
|
|
|||||||
Next 8000-XCam ve Plus Serisi icinde 16'E ye ne oldu? konusu , Dünden beri Türkçeli kanalı seyredemiyoruz ****** alt alta yazılı sonuç negatif diğer bazı makinalar da sorun yok 8000x cam mağlesef...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#3 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 10 Oct 2005
|
meraba
next 9000cı NGC aynı şifreler var. Fakat bir türlü açamadım. BİSS ident kısmından nasıl bir sıra izlemeliyim. Sanırım burda sorunum var. 00 0000 (ID) Kanal ismi SAVE *** girmeyle bir sorunum yok 27 12 10 49 20 85 17 BC bunu giriyorum. Hatta birkaç tane daha kanalda aynı şifreler var onlarda açmıyor. işlem sırasıyla nasıl yapılır. Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 29 Nov 2005
|
Alıntı:
dan öncede aynı şifrelerle seyrediyorduk.Şu anda aynı problem birçok 8000xcam kullanıcısında yaşanıyor. En son verilen 27 kasım yazılımını yüklemedim |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 10 Nov 2005
|
8000 x cam kullananlar şunu yaparak izleyebilirler:
önce discovery yada nba tvnin üzerinde kalıp *** bölümüne girin. ordan bu kanallardan birinin bulunduğu şifrenin yerine nati geonun keyini yazın. çıkış yapın ve direkt olarak nati geonun üzerine gidin iyi seyirler not=*** bölümüne girmeden önce hangi kanalın üzerinde iseniz o kanalın ******i yerine nati geonun ******ini yazın alıntıdır..
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 29 Nov 2005
|
Alıntı:
|