![]() |
|
|
|||||||
Next 8000-XCam ve Plus Serisi icinde 8000 yeni yazılım konusu , next 8000 xcam plus a veya diğerlerine yeni yazılım çıkma ihtimali varmı acaba...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 24 Oct 2006
|
bukadar komik birsoruyu tahminbile etmiyordum ustacım bak 9000_ler cıkınca adamlar 8000_ ler cope atılsın dıyemı yosa makına satmak ıcınmı bılmıyorum ama artık ne yazılım ne baska bırsey cıkarmıyorlar bu sayfalarada bızımgıbıler bır umutla bakıp duruyor ama bos bos bunu kabullenmesı zorolsada bu boyle kabullenmek lazım ama su elımdeke salak alet bır bozulsun ben bırdaha next alırmıyım ya dandık markalar herturlu kanalı seyredıyor ozaman essek yukuyle para saydıgımız makına bı ..... yaramıyor neyse bukadar menfaatcı bırmarkayı almıs olamam ders oldu adam satmıssın bukadar (8000) malı mıllete sımdı bızmgıbılerıde burada uyutuyorsun sen bızlerle resmen 9000_ler heryerı cekıyor ful hemde ama 8000_lere bı versıyon cıkartamayacak kadar yogunlar yanı durum bu usta daha nedıyım ben sana ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Süper Administrator
![]() Giriş: 31 Dec 2004
|
Diğer cihazların açıpta next 8000 cihazının açmadığı kanal hangisi?. Emu ile açılan kanalların hemen hemen hepsini next 8000 cihazı zaten açıyor. Bütün kanallar açık dediğiniz kard paylaşımlı cihazlar yada modellerdir.
Yeni yazılım elbette çıkar ancak şu an public olan kanallar için yazılım çıkarmaya gerek görülmüyor o kadar. Bu da direk şifreleri elle girince public olan kanallar açılıyor, bunun için de gerek görmüyor. |
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 24 Aug 2006
|
türkmen usta
bu next 8000 ne muhteşem bi cihazki cok karmaşık bi işleri var yok bis yok *** yom emu yok publik arkadaş neyi neyle atacagımızı şaşirdik sizde hala bu nexti savunuyosanız helel size ben bu nexti yere çaldım kırdım şimdi ariyorum sizin tavsiye edeceginiz cihaz varmı bu kanalları açan NEXT OLMASIN !!! |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Süper Administrator
![]() Giriş: 31 Dec 2004
|
Alıntı:
Ben next e ayrıcalık felan yapmıyorum, konuyu yanlış düşünüyorsunuz. Bende evimde next 8000 x-cam kullanıyorum. renk kalitesi vs hepsinden memnunum. Bir tek sorunum vardı boot versiyonu 1.1 olduğundan *** dosyası yükliyemiyordum. Ya ******i elle düzeltiyordum yada ******i editlenmiş yazılım atıyordum. Onada neyseki boot versiyonunu 1.3 e yukselten bir program sundular, bu dertten de kurtulmuş oldum.Birde bu söyledikleriniz puplic, biss, emu vs ayrı ayrı bir işlem değil zaten. Neyi neyle atacağımızı şaşırdık demenizi de kızgınlığınıza bağlıyorum. Hiç mi memnun olmadığınız yönü yok derseniz var tabii ki, shared olayı olsaydı keşke diyorum. Ama onunda mümkün olmadığını bildiğim için yapacak bir şey yok. Sadece de shared olayı olmadığı için de kaldırıp atacak ve yeni cihaz alacak ta halim yok. |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Giriş: 10 May 2005
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 24 Oct 2006
|
bana dusmez ama ben birkezdaha katılacam konuya ya arkadaslar ozaman normal bır cıhaz bırse ben ben ıkılıra verıp next aldım pekıya neden ? arkasında guclu bır kadro var yazılımı cıkııyor fırma malın arkasında duruyor teknık servıs vesayıre pekı sonuc ne oldu hepsı fasa fıso cıktı suan goldmastırıolan arkadasım multulılerı sorunsuz seyrederken bızler hala burada next i sawunuyor olmamız uzucu kabullenmelıyız bunu bu cıhazlar elımzde patladı 9000 alanlarınsa huzuru bır sonrakı model cıkanakadar surecek yanı fırmanın tıcaret anlayısı bu he kalıtelımı kalıtelı ona okey sorunsuz rahat calısıyor kolay menusu var falan ama bu fıyata bu makına kazık keske ozaman almasaydım sımdı boyle yazılım aramak zorunda kalmazdım ben hata yaptım alacak arkadaslar arastırsınlar alacakları makınayı hemde ıyı arastırsınlar adamlar bırmakınan uretımını bukadar rahat durdurabılmelerıde ayrı bır konu ustalar neden uretımı durdu bu makınanın
herneyse ustalar yolunuz acık olsun bolsanslar cunku makınaya yazılım sansa kalmıs![]() |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 24 Aug 2006
|
türkmen usta
ben bu cihaza 450 ytl verdim aldım ve bi cok insanada tavsiye ettim asıl sorun bu cihazın arkasındaki firmayıdı kadrosu güçlü yazılım sorunu yok destek garanti süresinde devam edecek demişlerdi amaaaaa!!! işte sorun oldugu gibi duruyor nebutv ye cok mail attım cevep vermediler veremezlerde ! ama ben bu işin hukuk boyutunu araştiryom eger bi boşluk bulursam sizinlede paylaşirim ben 450 ytl verip alırken adamlar 100 ytl ye şifresiz cihaz aldılar günahımız neydi ava giderken avlanmammı???? |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 09 Dec 2005
|
şu an için yeni bir editleme yok arkadaşım
olduğu anda forumda veririz ve ilk bilen siz olursunuz saygılarımla
DÜRÜST OL DAİMA KAZAN CAHİLDEN DOSTUN OLACAĞINA ALİMDEN DÜŞMANIN OLSUN ![]() PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|