![]() |
|
|
|||||||
Gülmece - Güldürmece icinde Yaşanmış Müşteri Hizmetleri - Müşteri Görüşmeleri konusu , Merhaba ben serkan nasil yardimci olabilirim? - benim telefonda bi problem var bankomatta işlem yapamadim - peki ilk önce telefonunuzun ''menü" tuşuna sonra da ''5'' tuşuna başin... - evet... Tamam... ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş: 08 Apr 2005
|
Merhaba ben serkan nasil yardimci olabilirim? - benim telefonda bi problem var bankomatta işlem yapamadim - peki ilk önce telefonunuzun ''menü" tuşuna sonra da ''5'' tuşuna başin... - evet... Tamam... - ekranda ne var şimdi? - show tv... - ???
Iyi günler kredi karti başvurunuz için aramiştim sizi... - tabi buyrun.. - mesleğiniz nedir acaba? - hayat kadini... - ... özel sektör yaziyorum ben... - o da olur!... Iyi günler, nasil yardimci olabilirim? - para çekemiyorum ben... - şifrenizi yanliş giriyormuşsunuz ahmet bey!... - şifre mi? Benim şifrem hep aynidir, istanbul'un kurtuluşu... - lütfen, bana şifreyi söylemeyin efendim. - hah, tamam hatirladim, 1956!!! - efendim o istanbul'un kurtuluşu değil ama... - yaaaa!... Kaçti istanbul'un kurtuluşu? - efendim ben malesef söyleyemem bunu size. - niye sen de mi bilmiyosun?... - biliyorum, ama güvenlik açisindan benim şifreyi bilmemem gerekiyor. - ben sana şifreyi sormuyorum ki!... Istanbul'un kurtuluşunu soruyorum. - evet, ama... ???!!! - alo ben ahmet, ya benim bu printer çalişmiyor!... -windows'ta mi çalişiyor? - evet - bilgisayar printeri görüyor mu ahmet bey? - evet, karşi karşiyalar!... Güvenliğiniz için bir kaç soru sormam gerekiyor. -doğum yeriniz? - erzurum... - doğum tarihiniz? - 23 ocak 1957 - annenizin evlenmeden önceki soyadi? - anami kariştirma bu işe günün getirmiş olduğu yorgunluk ve dayinilmaz çene ağrilari sonucunda ''şu gün bitse de gitsek yeter'' diyen bir müşteri temsilcisinin aldiği çağriyi bir an önce işini halledip başindan sağmak için hizli ve seri konuşayim derken aralarinda geçen konuşma... - iyi günler şimdi size güvenliğiniz için bir kaç soru sormaliyim - tabii - annenizin son kullanma tarihi - heee efendim - beyfendi pardon annenizin kizlik soyadi ve kartinizin son kullanm tarihi olacakti - çok çok özür dilerim . Temsilci : Mezun oldugunuz ilkokulunuzun adini alabilir miyim? - müsteri : Nerden ögrendiniz ilkokul mezunu oldugumuzu? Temsilci : Cep telefonu kullaniyor musunuz? - müsteri : Gazeteden kuponla almistim on gün sonra gelecek.. - siyah ekran çikti efendim... - yazin kullanici adinizi. - yazdim. - parolanizi da girin. - tamam. - garip karakterler akmaya başladiğinda klavyeden f7'ye basin. - elimle mi? - benim sayfalarim gelmiyo. - şu an yurtdişi çikişimizi sağlayan uydudan kaynaklanan bir sorun var efendim. - bi ilgileniverseydiniz siz. - şey, uydu uzayda efendim. - haa, tamam o zaman. - temsilci : Evli misiniz ? - müsteri : Hayir müzmin bekarim. Aman evladim sen sen ol sakin evlenmeyecegim deme. Bak güzel bir isin varmis,bankada birini ayarla yasin geçmeden bir an önce evlen. Sonra bizim gibi tursunu kurmasinlar. Abla nasihati !!! Müşteri temsilcisi: Size birkaç kodlama ileticem, not alabilir misiniz? - abone: Tabi. Kagit kaleminiz var mi? - müşteri temsilcisi: Var da sizin pek isinize yaramaz. - abone: Harbi ya... Kusura bakmayin iyi degilim ben bugün. Müşteri temsilcisi: Yok, önemli degil çağri merkezi: Ne çeşit bir bilgisayar kullani yorsunuz? - müşteri: Beyaz ! çağri merkezi: Bilgisayarinizin ekraninda sol tarafta bulunan "bilgisayarim" ikonuna tiklar misiniz? - müşteri: Sizin solunuz mu benimki mi? çağri merkezi: şifreniz, küçük harfle ‘a’ büyük harfle ‘v’ ve 7 rakami - müşteri: 7 de büyük harfle mi yazilacak? |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|