![]() |
|
|
|||||||
Onwa icinde onwa cihazlar hakkındaki sorunlarınızı burada paylaşabilirsiniz. konusu , onwa uydu alıcısı ile ilgili soru ve sorunları bu başlık altında toplayalım!!!...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#7 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 31 Mar 2005
|
manuel arama menusunde yeni tp ekle ya da manuel tp gir yazması gerek...ordan yeni frekans girmesi gerek.ya da frekansı boş bir tpnin üstüne de yazabilirsin...
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 19 Feb 2005
|
sevgili arkadaşım şuan için bu cihazlarda tp sayısı 77 dir cihazınızda 77 tp varsa kanal eklemek için yapmanız gereken kısaca kullanılmayan tp silerseniz size yer acılır ve ozaman kırmızı tuşa basınca yeni tp verir .
bu sorunu sanırım yeni yazılım verilecek birkaç gün içinde o sorunlar düzeltilmiş olacaktır saygılar. |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Üye
![]() Giriş: 17 Aug 2005
|
ya arkadaşlar bu onwa lar bana kafayı yedirecek acil yardım edermisiniz
ad çanak kurulu genel ayarlardan ...anten ayarları...burdanda anten 1 sabit ayarlarını yapıyorum cıkarken hafızaya almak istermisiniz diye soruyor evet diyorum....fakat uydunun birini göstermiyor tekrar anten ayarlarına baktıgımda benim yaptıgım ayarların bozuldugunu görüyorum....anten 1 dede hotbırd var anten 2 dede hotbird var ......kanal aramadan baktıgımda her iki uydudada sinyal var yardımlarınızı bekliyorummmm.... |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Katılımcı Üye
![]() Giriş: 22 Feb 2005
|
cihazın modeli ne arkadaşım
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Katılımcı Üye
![]() Giriş: 22 Feb 2005
|
fabrika ayarlarına getir ve reset çek ondan sonra tekrar yeniden cihazı aç diseqc ayarlarını yapman gerekiyor
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|