![]() |
|
|
|||||||
Onwa icinde ONWa ya KAON emu yükleme konusu , selam arkadaşlar bende ONWA x9 pvr mevcut. Aldığım zaman kaon tabana çevrilmişti. o zamanki özellikleri: Model:KSC 511HZ H/W: v13.41.6d. s/w: v02.00.01 Loader:v1.0.7 C.a. 2.2.4. pvr:1.6.0 idi. Cihazıma son günlerde çıkan ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 12 Oct 2006
|
selam arkadaşlar bende ONWA x9 pvr mevcut. Aldığım zaman kaon tabana çevrilmişti. o zamanki özellikleri:
Model:KSC 511HZ H/W: v13.41.6d. s/w: v02.00.01 Loader:v1.0.7 C.a. 2.2.4. pvr:1.6.0 idi. Cihazıma son günlerde çıkan kaon emulu yazılımları sorunsuz yükleyebiliyordum. Ancak attığım en son kaonlu emuden sonra reset atayım dedim. çünkü her emuden sonra reset atılması gerek diye okumuştum sonra cihazda geriye oynatma tuşu ve ZOOM özellikleri yok oldu. Daha sonra Kendi orijinal x9-pvr yazılımını yükledim. Tabi kaon ile ilgisi kalmadı cihazın. Model ksc yerine onwa oldu. Daha sonra ayarlarda HDD kısmında geri alma ayarı çıktığını gördüm.dolayısı ile açık yapınca şimdi geriye oynatabiliyorum 1. SORUN: ZOOM özeliğini çıkartamadım. Orjinal yazılımı yüklediğim halde.Kİtapçıkta yazan ilgili yere gidiyorum. ZOOM seçeneği çıkmıyor. Bu nasıl düzelir? 2.Sorun: Tekrar KAON emulu yazılım yükleyeyim dedim. HATA VERİYOR .Yüklenmiyor......YANİ kaon. a geri çevirmek için ne yapmak gerek??? ve acaba kaon.lu eski halindeki gibi ZOOM özelliği geri gelebilir mi? LÜTFEN USTALARDAN YARDIM |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|