![]() |
|
|
|||||||
11000-13000-15000-20000 Serisi icinde GoldMaster 11000-20000-30000 serisi TPS AUTO YAZILIMLAR (Original Menü)15112006 konusu , GoldMaster 11000-20000-30000 serisi Dönüşümlü TPS AUTO YAZILIMLAR (Original Menü)15.11.2006 *Yazılımlarda original Goldmaster Menusu vardır Yazılımı Lütfen scart baglantısı kullanıyorsanız yukleyiniz.Rf cıkışı yalnız kendi original cihazda çalışmaktadır *Yazılım 30300cı-30300 sky yazılımları ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 10 Nov 2005
|
GoldMaster 11000-20000-30000 serisi Dönüşümlü TPS AUTO YAZILIMLAR (Original Menü)15.11.2006
*Yazılımlarda original Goldmaster Menusu vardır Yazılımı Lütfen scart baglantısı kullanıyorsanız yukleyiniz.Rf cıkışı yalnız kendi original cihazda çalışmaktadır *Yazılım 30300cı-30300 sky yazılımları denenerek sizlere sunulmaktadır.Hiç bir problem yoktur.Sorumluluk yükleyen kişiye aittir(Bu Kuralıda Hatırlatayım) *Yazılım out uzantılı olup Yazılım ve boot yerinden yuklemeniz gerekmektedir. *Yazılımdan önce ve sonra boot dosyası atmanız cihazınızın saglıklı çalışmasını saglar. GOLDMASTER 11300 FTA -----------GM-30300 FTA GOLDMASTER 11300 CI -------------GM-11300CI-13300CI-MS-130CI-15300-20300-30300 CI-ACİKO 4222CI-ACİKO 5222Cı GOLDMASTER 11400 CIM -----------GM-11400-MS140-13400-15400 CIM-20400CIM-30300SKY-ACİKO 4225 SKY-5225 SKY YAZILIMLARDAKİ Yenilikler *Kanal kilidi sorunu düzeltilmiştir. *Çoklu Biss Kanalları Çalışma Sağlanmıştır.. *Biss Bölümünde CW Menusu ortak çalışması Gereken identler Eklenmiştir..% view paketindeki kanalların hepsinin çalışması gibi) *Biss Kanalları Full Ok(Belgesel-Futbol-Basket) *Tps auto ok, (MULTİVİZYON 7 Yada ZIK/XXL Üzerinde Bekleyiniz) *Private Spice(Gece 1den Sonra auto) *CANAL+ Paketi Auto OK(11240 V 27500 Hotbird) *D+ (Guncel ****** gelince ok) *Sirius ok ( hustler blue-hustler tv) *E europe-Jetix(Hotbird ok) *Hot x tv-hox x ok( Astra) *Premier (Guncel ****** gelince okey) Astra *Absat Auto ok, *Mediapark ok, *Srg swiss Paket ok(Guncel ******i Giriniz) alıntıdır..emeği geçenlere teşekkürler..
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 11 Oct 2005
|
slm arkadaşım iyi çalışmalar ... fakat bende 11400 cım var vermiş olduğun yazılımı yükledim multi vs gibi kanalları ne yazıkki açmıyor yardımcı olabilirmisin ? daha önce aciko yazılımı vardı fakat orj yazılıma döndü genede hiç bi değişiklik göremedim
dediğin kanallar üzerinde nerdeyse 20 dakka bekledim ama yokkk başka yazılımı varmı ? yardımını ve cevabınızı acil bekliyorum saygılar |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Super Moderator
|
Alıntı:
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 30 Oct 2006
|
arkadaşım aciko 4221 fta yazılımı 20200 fta ya uyar yalnız yazılımdan önce ve sonra 16 ağustos boot dosyasını yüklemen gerekiyor. daha sonra ******i restley ip menü+7777 tuşluyorsun sağ altta yeşil nokta çıkacak işlem tamamdır iyi seyirler son yazılım acko bölümünden alabilirsin
SAYGILAR ![]() |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 23 Nov 2006
|
merhaba,
Öncelikle ilkkez güncelleme yapacağım için bu konularda pek fazla bilgim olmadığını söylemeliyim. Ben de 13300 cı var. verdiğin yazılımlar buna uygun olur mu? Birde original menu ile aciko menu arasındaki fark nedir bilmiyorum. original menu olan yazılımı r232 kablosu ile yükleyemez miyim? Teşekkürler..... |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
arkadaşım 11300 cı yazılımını yükle .yazılımdan sonra menü+6382 ******i resetle.daha sonra 7777 tuşla sağ altta yeşil nokta çıktımı ok.rs232 kablosuyla yükle. aciko aynı tabanlı yanlız değişik menülü bir cihazdır .mavi menülüdür bir kaç değişiklik dışında her şey aynıdır.
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 23 Nov 2006
|
slm....
halen güncelleme yapamadım... şöyle ki... yükleme programını nasıl çalıştıracağımı çözemedim... Yükleme programını açıyorum, com seçimini yapıyorum...Dosya seçiminden boot dosyasını seçiyorum. Yükle seçeneğini seçiyorum... Cihazınızı kapatıp tamam ı seçin sonrada cihazınızı açın mesajı geliyor.. Bundan sonra herhangi bişi olmuyor...Bekleyip kapat butonuna basıyorum...başarısız oldu mesajı çıkıyor..çok uğraştım güncelleme yapamadım..Başka yükleme programı var mı....Birde "P2S ADMINISTRATOR VERSION TO WRITE BOOT" nedir... Bu farklı bir program mı ..nerden bulabilirim. İlginiz için teşekkürler.... |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Super Moderator
|
olmaz..
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
coşkun1971 arkadaşım cihazına rs232 kablosunu bağla ve cihazın fişini elektriğe takma.yükleme programını aç.işlemleri yap dosyayı buL yükle butonuna bas ondan sonra cihazın fişini elektiriğe tak yükleme bittikten sonra cihaz kendini açıp kapatacaktır. her dosya yüklemesinde (boot veya yazılım)aynı şekilde yükle
SAYGILAR |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 15 Jan 2005
|
ya ustalar benim sizlere bir işim düştü
elimde 20300cı cihz var yazılım atıyorum cihaz çalışmıyo kumanda bile işlemiyo orjinal yazılım atınca düzeliyo acaba bu cihaza hangi yazılım atacagım sirius ve digerlerini seyretmek için arkdaşa sözverdik birtürlü halledemedim saygılar |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Elektronikçi
Giriş: 22 Aug 2006
|
selam arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.cihazım gm30300skybir türlü yükleme yapamıyorum. hata olarak (error 8:heapalloc-writer packet) diye bir hata veriyor daha sonra port hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Elektronikçi
Giriş: 22 Aug 2006
|
selam arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.cihazım gm30300sky bir türlü yükleme yapamıyorum. hata olarak error 8:heapalloc-writer packet) diye bir hata veriyor daha sonra port hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin
Bu mesaj en son " 09-03-2007 " tarihinde saat 21:59 itibariyle hakinen tarafından düzenlenmiştir.... Neden: cevap için |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|