![]() |
|
|
|||||||
11000-13000-15000-20000 Serisi icinde Yardım Lazım Arkadaşlar konusu , Makinem Next YE-2000 CI PLUS. Arkadaşlar ben apartmanla aynı uyduyu kullanıyorum. Uydu bozulmuştu. Tamir edilmiş. Apartmanda herkesin kanalları çekiyor. Bir benim ki bozuk. Acaba değişik bir frekanstan tarattırsam türksat tan ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 23 Jul 2006
|
Makinem Next YE-2000 CI PLUS. Arkadaşlar ben apartmanla aynı uyduyu kullanıyorum. Uydu bozulmuştu. Tamir edilmiş. Apartmanda herkesin kanalları çekiyor. Bir benim ki bozuk. Acaba değişik bir frekanstan tarattırsam türksat tan bahsediyorum. Bir faydası olur mu ? Yani ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 31 Mar 2005
|
menu den uydu secimine gireceksin dıseq ayarları var A.B.C.D Secenekleri var teker teker tüm harfleri deneyerek kaydetin ve kanallar gelmiş mi bakın...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Arkadaşlar öncelikle yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim. Ben liste düzeni - uydu seçimi - dideqc a yaptım çıktım b yaptım kaydettim çıktım c yaptım kaydettim çıktım d yaptım kaydettim çıktım. ama sadece türksat ta. Gene de show,atv,star falan bir sürü kanal yok.
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 10 Nov 2005
|
Alıntı:
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 09 Dec 2005
|
deniz ustam fabrikaayarları ile ilgili bilgiyi vermiş
fabrika ayarlarına döndükten sonra menü lnb ayarları diyorsunuz Turksat 1C için DAyzeg siviç 1 veya (A) olacak Horbird içinde Dayzeg siviç 2 veya (B) olacak kolay gelsin
DÜRÜST OL DAİMA KAZAN CAHİLDEN DOSTUN OLACAĞINA ALİMDEN DÜŞMANIN OLSUN ![]() PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Arkadaşlar resetledim dizeq i a yaptım. Sonra tarattırdım ama önceden 150 kanal vardı şimdi 53 kanal var. Hem de show kanal d star atv yok bana bütün kanallar lazım ama asıl o kanallar lazım.
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Olmadı arkadaşlar tek bir kanal bile eklenmedi. Aşağıdaki özelliklerle tarattırdım.
Uydu : Turk1C Eura(ku) Transponder : 11734-3290 Hor Skew : 0 Motor Ayarı : Yok Arama Tipi : Tüm Network Tarama : On Link Tarama : On
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|