![]() |
|
|
|||||||
Finest icinde finset cihaz için yazılım yüklemek şart mı? konusu , finest marka cihaz aldım,yazılım yüklemeden direkt ******i girsem kanallar açılmaz mı?bir sorum daha var kanallarda hem viscass hem irdeto tarzı şeyler yazıyo,bunların hepsinemi şifre giricem bana şu ******i nereye giriceğim ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 09 Oct 2006
|
finest marka cihaz aldım,yazılım yüklemeden direkt ******i girsem kanallar açılmaz mı?bir sorum daha var
kanallarda hem viscass hem irdeto tarzı şeyler yazıyo,bunların hepsinemi şifre giricem bana şu ******i nereye giriceğim hakkında yardımcı olursanız sevinirim...çok karışık bu işler ya![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Çalışkan Üye
![]() Giriş: 10 Apr 2007
|
finset cihaz için yazılım yüklemek şart mı?
-------------------------------------------------------------------------------- finest marka cihaz aldım,yazılım yüklemeden direkt ******i girsem kanallar açılmaz mı?bir sorum daha var kanallarda hem viscass hem irdeto tarzı şeyler yazıyo,bunların hepsinemi şifre giricem bana şu ******i nereye giriceğim hakkında yardımcı olursanız sevinirim...çok karışık bu işler ya ARKADAŞIM ELLE YAZILIM YANİ *** YÜKLEMEK ZOR ARTI ******İ BULACAN ARTI BUNLARI GİRECEN YERLERİ BULACAN ARTI HANGİ ******İ NEREYE GİRECEN YANİ ANLICAN ÇOK UZUN İŞ.! PS VARSA İNTERNETTEN İNDİR YÜKLE VEYA SERVİSE GÖTÜR YÜKLET |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|