![]() |
|
|
|||||||
40000 Serisi icinde 40400 Serisi ile ilgili sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz... konusu , 40400 Serisi ile ilgili sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz......
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 14 May 2005
|
Hocam elimde goldmasterın 40400 fta var ben buna yazılım yükledim multivizyonlar acıldı ama animal planet discover acılmadı menü-oyunlar dört defa 9999 bastığım halde yine acılmadı ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Giriş: 19 Feb 2005
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 29 Mar 2006
|
Bende Bu Forum Da ÇÖmezlerdenİm Benİmde 40400 Ci İle Bayagi Bİr Sorunum Var Her GÜn Gece 23.00 Cİvari Uydunun Sİnyal Sevİyesİ Bİ Gİdİyor Artik Sabaha Kadar Gİdİyo Gelİyor Bİrde Kanal Lİstesİ DÜzenleyİcİ Nerden Bulurum
Acele Yardim Edersenİz Sevİnİrİm |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 06 Jun 2006
|
Arkadaşlar bende 40400 cı var en son 25.05.2006 yazılımını attım ancak yazılımdan hemen sonra kumandanın ses ayarı iptal oldu.Yani ses açılıp kapanmıyor kumandadan normal tv.nin kumandası ile ses ayarını yapıyorum sizce yazılımla bi alakası varmıdır.hemen yazılımdan sonra oldu çünkü.şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 10 Nov 2005
|
arkadaşım burası senin işini görür..
kolay gele..
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|