![]() |
|
|
|||||||
Nextwave 1000-X Serisi icinde Nextwave 10000 yeni yazılım attım Hotbird kanallarını bulamıyor- konusu , Merhaba Arkadaşlar. NewtWave cihazına yeni yazılım attım. Kanal arattığımda Türksat kanalları bulunuyor ama Hotbird'de hiçbir kanal bulunamıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 01 Aug 2006
|
Merhaba Arkadaşlar.
NewtWave cihazına yeni yazılım attım. Kanal arattığımda Türksat kanalları bulunuyor ama Hotbird'de hiçbir kanal bulunamıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Giriş: 09 Dec 2005
|
Alıntı:
Uydu ismi Türksat 1C Dayzeg 1 veya (A) Uydu ismi Hortbird Dayzeg 2 veya (B) standartta böyledir
DÜRÜST OL DAİMA KAZAN CAHİLDEN DOSTUN OLACAĞINA ALİMDEN DÜŞMANIN OLSUN ![]() PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Giriş: 09 Dec 2005
|
Alıntı:
DÜRÜST OL DAİMA KAZAN CAHİLDEN DOSTUN OLACAĞINA ALİMDEN DÜŞMANIN OLSUN ![]() PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 01 Aug 2006
|
Arkadaşlar,
Hotbird sonunda çalıştı, teşekkürler. Verilen direktifleri takip ettim ve yazılım yükledim, son emu ******ini de yükledim ve hotbird probleminide çözdükten sonra hotbirdeki kanallrın yarısını seyredebiliyorum, sanırım diğer yarısı şifreli!!!, Açıkcası Emu ****** girildikten sonra daha fazla kanal açılacagını sanıyordum. 500 kadar şifreli kanal var, bumudur yani. ESPN, NBC falan hep şifreli mi? Birde Amerika'dan CBS, NBC, ABC, ESPN i nasıl seyredebilirim.. Benim amacım Amerikan futbolu seyretmekti, sezon açılıyor da, başka bir yolu varmı. Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 22 May 2006
|
Alıntı:
|