![]() |
|
|
|||||||
4000 Serisi icinde Baff 4000-fta,ci,reader Cİhazlarin Marİfetlerİ konusu , ABİ BU BAFF YAPTIYAPACAĞINI GENE. 4000 SERİ CİHAZLARI GÖRDÜNÜZ MÜ.GÖRMEDİYSENİZ BENCE HEMEN GÖRÜN. ÇOK GÜZEL KULLANIŞLI,ESTETİK BİR YAZILIMI VAR.BEN CE YAZILILIM OLARAK GM,NXT GİBİ FİRMALARIN BÜTÜN CİHAZLARINDAN ÇOK ÇOK DAHA ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 27 Apr 2006
|
ABİ BU BAFF YAPTIYAPACAĞINI GENE.
4000 SERİ CİHAZLARI GÖRDÜNÜZ MÜ.GÖRMEDİYSENİZ BENCE HEMEN GÖRÜN. ÇOK GÜZEL KULLANIŞLI,ESTETİK BİR YAZILIMI VAR.BEN CE YAZILILIM OLARAK GM,NXT GİBİ FİRMALARIN BÜTÜN CİHAZLARINDAN ÇOK ÇOK DAHA GÜZEL.HEMDE CİHAZ HESAPLI.Bİ DE ARKASINA TAKILAN SİM KARTLI XCRPTY DENİLEN ŞİFRE ÇÖZEN VE ŞUAN HİÇ BİR UYDU FİRMASINDA BULUNMAYAN KÜÇÜK KUTUYU GÖRMELİSİNİZ.KENDİ KÜÇÜK MARİFETLERİ BÜYÜK. COMBO CİHAZLAR ÇOK ÖZELLİKLİ.KARASAL,KART OKUMA,SİMKARTLI KUTU GİBİ BİR ÇOK ÖZELLİKLERİ VAR. Bİ DE CİHAZI ALDINIZ.EĞER 40$ DAHA VERİRSENİZ FİRMA SİZE BİR YAZILIM VERİYOR.TABİ DEVAMLI CİHAZI İNTERNETTEN GÜNCELLEMEK GERKİYOR. BU YAZILIM SYESİNDE CİHAZ 70 İLE 100 ARASINDA KANAL ÇÖZÜYOR.BU KANALLAR İÇİN DE BİR ÇOK ***** KANAL OLDUĞU GİBİ DİSCOVERY PAKETİNİN TAMAMINI FRANSIZ PAKETLERİNİ NATİONAL COAGRAFİG ZONE REALİTY GİBİ BİR ÇOK GÖZDE KANALI ÇÖZÜYOR.TABİ BU SÖYLEDİKLERİM HORDBİRT UYDUSU İÇİN GERÇERLİ.HAYIRLI OLSUN BAFF ALAN VE ALACAK OLANLARA....... NOT:BENCE UYDU ALCAK OLANLAR ÖNCE GM,NXT GİBİ FİRMALARIN UYDU ALICILARINDAN ÖNCE BAFF I İNCELERLERSE ÇOK GÜZEL OLUR. ÇÜNKÜ CİHAZLAR ÇOK GÜZEL VE EKONOMİK. ... SELAMETLE... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Gelişimci Üye
![]() Giriş: 19 Jul 2005
|
Alıntı:
Bu yazı için çok para aldınmı bari ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
ARKADAŞLAR BEN BAFF YADA BAŞKA BİR CİHAZ SATMIYORUM.DAHA DOĞRUSU BEN SATICI FELAN DA DEĞİLİM VE BU YAZI İÇİN DE PARA ALMADIM.BEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİYİM.HEM NİÇİN BANA PARA VERİP CİHAZI ÖVDÜRSÜNLER.FİRMA YETKİLİSİ GİRER YORUMUNU YAPAR.SADECE KULLANDIĞIM CİHAZLAR ARASINDAKİ FARKLARI ANLATIYORUM.REKLAMI ÇOK VEREN FİRMANIN ÜRÜNLERİ KALİTELİDİR DİYE BİR MANTIK TUTTURULMUŞ GİDİYO.HİÇ TE ÖYLE DEĞİL.
GOLDMASTER TOPFİLD TABAN.CİHAZA BİŞE DEDİĞİMYOK AMA YAZILIM ÇOK ESKİ.BİDE FİRMA KENDİNİ ÇOK AKILLI ZANNEDİYO GALİBA.AYNI YAZILIMLA PİYASAYA 30 CİHAZ SÜRÜYO.FARK NE KASA DEĞİŞİK SADECE.BUNA KİMSE BİR ŞEY DEMİYO AMA.NEXT E GELİNCE GÜZEL CİHAZI OLARAK HERKESİN BİLDİĞİ GİBİ 2000 CİHAZLARI VAR.TABİ BENİM BURDA BAHSEDDİĞİM GÜZELLİK TAMAMEN YAZILIM İÇİNDİR.2005 CİHAZLARI ATMACA ÜRETİYO.GERİ KALANLAR İSE BOTECH YAZILIM.O CİHAZLARIDA PROFOSYONEL UYDUCULAR BİLİR NASIL OLDUĞUNU bilir !!!.. yani demek istediğim şu reklamı çok çıkan çok kaliteli değil.PİYASADA REKLAMSIZ ÇOK KALİTELİ CİHAZLAR VAR. SAYGILARIMLA.... |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş: 21 Jun 2006
|
arkadaşlare bu kadar baff düşmankığı neden böyle bir özelliği başka bir cihazda versin ondanda bahsedelim şuanda multi ve tps lerin en hızlı yazılımları baff da bazı şeyler reklamla değil icraatla olur güzel olan çalışan herşeyi engellemekten taşlamaktan vazgeçelim.
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 17 Jan 2005
|
merhaba arkadaşlar ben daha önceleri markalı isimli ürünler satıyordum taki baff 4000 serisini inceleyinceye kadar...ekonomik ve müşteriye güven ile verilecek bir cihaz özellık de 4000 plus 2 aydır bu cihazı müşterilere tanıtıyorum kendımınde kullandığını bu fiyata bu kalitede cihaz pesss bravo
bafff a uydu paketi yapıp satışlara devam ediyorum gerçekden fiyat ekonomık kalite şahsi fıkrım fıyatının üzerinde nihai kullanıcılara duyrulur |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 09 Nov 2006
|
arkadaşlar sizden ricam bu baff 4000 serisi üzerinde çalışmalar artsa çok iyi olur derim ben anlatımlar uygulamalar görüntülü anlatımlar benim gibi bilmeyenler için mesela mesela bende dvd 4000 var ve internetten server olayına girmek istiyorum bu nasıl olacak saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 09 Nov 2006
|
arkadaşlar sizden ricam bu baff 4000 serisi üzerinde çalışmalar artsa çok iyi olur derim ben anlatımlar uygulamalar görüntülü anlatımlar benim gibi bilmeyenler için mesela mesela bende dvd 4000 var ve internetten server olayına girmek istiyorum bu nasıl olacak saygılarımla... ![]() |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 24 Apr 2006
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
bazı arkadaşların eleştirilerini anlıyorum.fakat TUNCAY ustanın da dediği gibi
bu özellikler cihazın kendinden 3-4 kat daha pahalı cihazlarda bile yok. yazılım konusunda ise ısrarlıyım. mx serilerin yazılımı üzerine ben estetik açıdan bir yazılım görmedim.samsung ta bile yok...
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|