Doruksat Uyduforum width=  

Geri Git   Doruksat Uyduforum >
--=UYDU ALICILARI=--
> Uydu Alıcıları > Baff > 4000 Serisi
Google
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Portal Konuları Okundu İşaretle

PROGRAM ARŞİVİ BÖLÜMÜMÜZDE YAYINLANAN PROGRAMLARIN TÜMÜ TANITIM AMAÇLI OLUP FREEWARE YADA PROGRAM SAHİPLERİNİN İNTERNET ÜZERİNDEN YAYINLADIĞI DEMOLARIDIR. BU NEDENLE FORUMUMUZDA SERİAL CRACK VS YASAKTIR. FULL KULLANMAK İSTİYORSANIZ LÜTFEN SATIN ALINIZ !!!

ÖNEMLİ = TÜRKİYE DE BULUNAN ŞİFRELİ DİGİTAL YAYINLARIN İLLEGAL İZLENMESİNE YÖNELİK MESAJ YAZMAK DOSYA YAYINLAMAK VEYA ŞİFRE VERMEK YASAKTIR. AKSİNİ YAPAN ÜYELERİMİZ UYARILACAK VE MESAJI SİLİNECEKTİR !!!

Baff 4000-fta,ci,reader Cİhazlarin Marİfetlerİ

4000 Serisi icinde Baff 4000-fta,ci,reader Cİhazlarin Marİfetlerİ konusu , ABİ BU BAFF YAPTIYAPACAĞINI GENE. 4000 SERİ CİHAZLARI GÖRDÜNÜZ MÜ.GÖRMEDİYSENİZ BENCE HEMEN GÖRÜN. ÇOK GÜZEL KULLANIŞLI,ESTETİK BİR YAZILIMI VAR.BEN CE YAZILILIM OLARAK GM,NXT GİBİ FİRMALARIN BÜTÜN CİHAZLARINDAN ÇOK ÇOK DAHA ...

Yanıtla

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-08-2006, 22:08   #1 (permalink)
Yeni Üye

KAPTANWOLF kullanıcısının avatarı
Giriş: 27 Apr 2006
Kupa Baff 4000-fta,ci,reader Cİhazlarin Marİfetlerİ

ABİ BU BAFF YAPTIYAPACAĞINI GENE.
4000 SERİ CİHAZLARI GÖRDÜNÜZ MÜ.GÖRMEDİYSENİZ BENCE HEMEN GÖRÜN.
ÇOK GÜZEL KULLANIŞLI,ESTETİK BİR YAZILIMI VAR.BEN CE YAZILILIM OLARAK
GM,NXT GİBİ FİRMALARIN BÜTÜN CİHAZLARINDAN ÇOK ÇOK DAHA GÜZEL.HEMDE CİHAZ HESAPLI.Bİ DE ARKASINA TAKILAN SİM KARTLI XCRPTY DENİLEN ŞİFRE ÇÖZEN VE ŞUAN HİÇ BİR UYDU FİRMASINDA BULUNMAYAN KÜÇÜK KUTUYU GÖRMELİSİNİZ.KENDİ KÜÇÜK MARİFETLERİ BÜYÜK.
COMBO CİHAZLAR ÇOK ÖZELLİKLİ.KARASAL,KART OKUMA,SİMKARTLI KUTU GİBİ BİR ÇOK ÖZELLİKLERİ VAR.
Bİ DE CİHAZI ALDINIZ.EĞER 40$ DAHA VERİRSENİZ FİRMA SİZE BİR YAZILIM VERİYOR.TABİ DEVAMLI CİHAZI İNTERNETTEN GÜNCELLEMEK GERKİYOR.
BU YAZILIM SYESİNDE CİHAZ 70 İLE 100 ARASINDA KANAL ÇÖZÜYOR.BU KANALLAR İÇİN DE BİR ÇOK ***** KANAL OLDUĞU GİBİ DİSCOVERY PAKETİNİN TAMAMINI FRANSIZ PAKETLERİNİ NATİONAL COAGRAFİG ZONE REALİTY GİBİ BİR ÇOK GÖZDE KANALI ÇÖZÜYOR.TABİ BU SÖYLEDİKLERİM HORDBİRT UYDUSU İÇİN GERÇERLİ.HAYIRLI OLSUN BAFF ALAN VE ALACAK OLANLARA.......
NOT:BENCE UYDU ALCAK OLANLAR ÖNCE GM,NXT GİBİ FİRMALARIN UYDU ALICILARINDAN ÖNCE BAFF I İNCELERLERSE ÇOK GÜZEL OLUR.
ÇÜNKÜ CİHAZLAR ÇOK GÜZEL VE EKONOMİK. ... SELAMETLE...

KAPTANWOLF Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links

Eski 06-09-2006, 22:21   #2 (permalink)
Yeni Üye

tuci kullanıcısının avatarı
Giriş: 06 Sep 2006

bizde var ama daha anlayamadık şifre çözmüyo

tuci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-09-2006, 15:58   #3 (permalink)
Gelişimci Üye

TUNCAY YILDIRIM kullanıcısının avatarı
Giriş: 19 Jul 2005

Alıntı:
KAPTANWOLF tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
GM,NXT GİBİ FİRMALARIN BÜTÜN CİHAZLARINDAN ÇOK ÇOK DAHA GÜZEL.HEMDE CİHAZ HESAPLI.Bİ DE ARKASINA TAKILAN SİM KARTLI XCRPTY DENİLEN ŞİFRE ÇÖZEN VE ŞUAN HİÇ BİR UYDU FİRMASINDA BULUNMAYAN KÜÇÜK KUTUYU GÖRMELİSİNİZ.KENDİ KÜÇÜK MARİFETLERİ BÜYÜK.
COMBO CİHAZLAR ÇOK ÖZELLİKLİ.KARASAL,KART OKUMA,SİMKARTLI KUTU GİBİ BİR ÇOK ÖZELLİKLERİ VAR.
Bİ DE CİHAZI ALDINIZ.EĞER 40$ DAHA VERİRSENİZ FİRMA SİZE BİR YAZILIM VERİYOR.TABİ DEVAMLI CİHAZI İNTERNETTEN GÜNCELLEMEK GERKİYOR.
BU YAZILIM SYESİNDE CİHAZ 70 İLE 100 ARASINDA KANAL ÇÖZÜYOR.BU KANALLAR İÇİN DE BİR ÇOK ***** KANAL OLDUĞU GİBİ DİSCOVERY PAKETİNİN TAMAMINI FRANSIZ PAKETLERİNİ NATİONAL COAGRAFİG ZONE REALİTY GİBİ BİR ÇOK GÖZDE KANALI ÇÖZÜYOR.TABİ BU SÖYLEDİKLERİM HORDBİRT UYDUSU İÇİN GERÇERLİ.HAYIRLI OLSUN BAFF ALAN VE ALACAK OLANLARA.......
NOT:BENCE UYDU ALCAK OLANLAR ÖNCE GM,NXT GİBİ FİRMALARIN UYDU ALICILARINDAN ÖNCE BAFF I İNCELERLERSE ÇOK GÜZEL OLUR.

Bu yazı için çok para aldınmı bari

Eski 07-09-2006, 17:45   #4 (permalink)
Yeni Üye

Ayçiçek kullanıcısının avatarı
Giriş: 28 Jul 2006

bu çocuk galiba baff satıcısı iyi reklam yapıyor

Ayçiçek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-09-2006, 13:45   #5 (permalink)
Yeni Üye

mbay kullanıcısının avatarı
Giriş: 01 Dec 2005

kargaları güldürdünüz

mbay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Sponsored Links
Eski 09-09-2006, 17:25   #6 (permalink)
Emektar Üye

GÜNEŞ kullanıcısının avatarı
Giriş: 03 Mar 2005

Kullandığınız cihazı övmeniz notrmal ama diğer markalara taş atmadan deneyin bence.

Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız.
GÜNEŞ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-09-2006, 16:48   #7 (permalink)
Yeni Üye

ARKADAŞLAR BEN BAFF YADA BAŞKA BİR CİHAZ SATMIYORUM.DAHA DOĞRUSU BEN SATICI FELAN DA DEĞİLİM VE BU YAZI İÇİN DE PARA ALMADIM.BEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİYİM.HEM NİÇİN BANA PARA VERİP CİHAZI ÖVDÜRSÜNLER.FİRMA YETKİLİSİ GİRER YORUMUNU YAPAR.SADECE KULLANDIĞIM CİHAZLAR ARASINDAKİ FARKLARI ANLATIYORUM.REKLAMI ÇOK VEREN FİRMANIN ÜRÜNLERİ KALİTELİDİR DİYE BİR MANTIK TUTTURULMUŞ GİDİYO.HİÇ TE ÖYLE DEĞİL.
GOLDMASTER TOPFİLD TABAN.CİHAZA BİŞE DEDİĞİMYOK AMA YAZILIM ÇOK ESKİ.BİDE FİRMA KENDİNİ ÇOK AKILLI ZANNEDİYO GALİBA.AYNI YAZILIMLA PİYASAYA 30 CİHAZ SÜRÜYO.FARK NE KASA DEĞİŞİK SADECE.BUNA KİMSE BİR ŞEY DEMİYO AMA.NEXT E GELİNCE GÜZEL CİHAZI OLARAK HERKESİN BİLDİĞİ GİBİ 2000 CİHAZLARI VAR.TABİ BENİM BURDA BAHSEDDİĞİM GÜZELLİK TAMAMEN YAZILIM İÇİNDİR.2005 CİHAZLARI ATMACA ÜRETİYO.GERİ KALANLAR İSE BOTECH YAZILIM.O CİHAZLARIDA PROFOSYONEL UYDUCULAR BİLİR NASIL OLDUĞUNU bilir !!!.. yani demek istediğim şu reklamı çok çıkan çok kaliteli değil.PİYASADA REKLAMSIZ ÇOK KALİTELİ CİHAZLAR VAR. SAYGILARIMLA....

KAPTANWOLF Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-09-2006, 11:57   #8 (permalink)
Elektronikçi

cetinkaya67 kullanıcısının avatarı
Giriş: 14 May 2005

arkadaşa aynen katılıyorum ben bafta satıyorum goldmasterda next.. de sattım bafın gerçekten bazı modelleri piyasadaki çok reklamı yapılan bazı cihazlara 100 çeker

cetinkaya67 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-09-2006, 10:28   #9 (permalink)
Yeni Üye

memorist kullanıcısının avatarı
Giriş: 09 Apr 2005

Alıntı:
cetinkaya67 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşa aynen katılıyorum ben bafta satıyorum goldmasterda next.. de sattım bafın gerçekten bazı modelleri piyasadaki çok reklamı yapılan bazı cihazlara 100 çeker
bazı modelleri derken sadece 4000 ler güzel

memorist Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-09-2006, 13:33   #10 (permalink)
Yeni Üye

mmmzzz kullanıcısının avatarı
Giriş: 29 Apr 2005

Sallayip Durmayin Baff 4000 DedİĞn Cİhaz Yumatu Mx

mmmzzz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-09-2006, 14:59   #11 (permalink)
Moderator

ahmet23_38 kullanıcısının avatarı
Giriş: 21 Jun 2006

arkadaşlare bu kadar baff düşmankığı neden böyle bir özelliği başka bir cihazda versin ondanda bahsedelim şuanda multi ve tps lerin en hızlı yazılımları baff da bazı şeyler reklamla değil icraatla olur güzel olan çalışan herşeyi engellemekten taşlamaktan vazgeçelim.

ahmet23_38 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-09-2006, 15:32   #12 (permalink)
Gelişimci Üye

Alıntı:
mmmzzz tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sallayip Durmayin Baff 4000 DedİĞn Cİhaz Yumatu Mx

mx memeix ne farkeder şu anda süprtr card sharing ile 25 den fazla 24 saat ***** kanal ucuz bir cihazda var işte daha ne olsun bunun 3 katı pahalımakşinada daha henüz sharing denen onu bırak tps yazılımı bile yok

Eski 04-11-2006, 18:47   #13 (permalink)
Yeni Üye

kayaman kullanıcısının avatarı
Giriş: 04 Nov 2006
Icon Wink

bende baff 4000 fta var be menunum arkadaşlar yukarıdaki tüm özellikler benim cihazımda yok.Ama dediğim gibi herkesin kendi malı en iyisidir.Çünkü elin değil kendisinindir

kayaman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-11-2006, 21:04   #14 (permalink)
Yeni Üye

onepir kullanıcısının avatarı
Giriş: 17 Jan 2005
Varsayılan uydu kurdu

merhaba arkadaşlar ben daha önceleri markalı isimli ürünler satıyordum taki baff 4000 serisini inceleyinceye kadar...ekonomik ve müşteriye güven ile verilecek bir cihaz özellık de 4000 plus 2 aydır bu cihazı müşterilere tanıtıyorum kendımınde kullandığını bu fiyata bu kalitede cihaz pesss bravo
bafff a uydu paketi yapıp satışlara devam ediyorum gerçekden fiyat ekonomık kalite şahsi fıkrım fıyatının üzerinde nihai kullanıcılara duyrulur

onepir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-11-2006, 12:41   #15 (permalink)
Elektronikçi

cetinkaya67 kullanıcısının avatarı
Giriş: 14 May 2005

evet onopir ustama katılıyorum fazla para verip pahalı cihaz almaya hiç gerek yok 4000 plus serisini bir inceleyin o pahalı diye satılan cihazlardan daha iyi birde yazılımının üstünde dururlarsa çak iyi olur

cetinkaya67 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-11-2006, 20:02   #16 (permalink)
Gelişimci Üye

bundan daha hızlı yazılımı çıkanmı var tps çöktüğü anda yayında

sharing desen oda var

bundan iyi yazılım hangi cihazda varki

Eski 17-11-2006, 17:25   #17 (permalink)
Yeni Üye

undergraund1976 kullanıcısının avatarı
Giriş: 09 Nov 2006

arkadaşlar sizden ricam bu baff 4000 serisi üzerinde çalışmalar artsa çok iyi olur derim ben anlatımlar uygulamalar görüntülü anlatımlar benim gibi bilmeyenler için mesela mesela bende dvd 4000 var ve internetten server olayına girmek istiyorum bu nasıl olacak saygılarımla...

undergraund1976 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-11-2006, 17:26   #18 (permalink)
Yeni Üye

undergraund1976 kullanıcısının avatarı
Giriş: 09 Nov 2006

arkadaşlar sizden ricam bu baff 4000 serisi üzerinde çalışmalar artsa çok iyi olur derim ben anlatımlar uygulamalar görüntülü anlatımlar benim gibi bilmeyenler için mesela mesela bende dvd 4000 var ve internetten server olayına girmek istiyorum bu nasıl olacak saygılarımla...

undergraund1976 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-11-2006, 18:02   #19 (permalink)
Yeni Üye

mustafa k kullanıcısının avatarı
Giriş: 24 Apr 2006

Alıntı:
KAPTANWOLF tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
gayet guzel bı makına .malum mx makına ama mx lerdekı besleme sorunu bu makıanalarda yok.yuzercesını sattım sorun yok .tabıkı mx makınalar gıbı coklu lnb kullanılan coklu canak montajında sorun oluyor

Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız.
mustafa k Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-12-2006, 12:29   #20 (permalink)
Yeni Üye

bazı arkadaşların eleştirilerini anlıyorum.fakat TUNCAY ustanın da dediği gibi
bu özellikler cihazın kendinden 3-4 kat daha pahalı cihazlarda bile yok.
yazılım konusunda ise ısrarlıyım. mx serilerin yazılımı üzerine ben estetik açıdan bir yazılım görmedim.samsung ta bile yok...

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları