![]() |
|
|
|||||||
4000 Serisi icinde baff dvb 4000 serisi guncel yazılımları burada konusu , baff dvb 4000 serisi guncel yazılımları buradan verilecektir...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#11 (permalink) |
|
Emektar Üye
![]() Giriş: 03 Mar 2005
|
Emin değilim ama ben Almanya diye biliyorum. Fuarda yetkililerinle görüştüğüm kadarı ile de piyasaya yeni bir cihaz süreceklerini ve kategorisinde en ucuz cihaz olacağını söylemişlerdi sanırım bu cihazdan bahsediliyor
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 07 Jul 2005
|
ben size cihazın menşei hakkında şöle bişe diyim yazılımı ve loaderini incelleyin daha sonra mx serisi yumatu menşeli cihazları bi inceleyin
emu aktif etmesine bakın ikisininde ozaman menşeini anlarsınız kolay gelsin...alman menşeili cihazı baff ın yok... |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 21 Dec 2005
|
BAFF için iç piyasaya BAFF DVB 4000, dış piyasaya ise REX Markaları adı altında, MX Serileri YU-MA-TU tarafından üretilmektedir.
Günlük 5000 adet üretimin bir bölümünü kapsayan bu modellerde REX için 900, BAFF DVB 4000 için 800 MX ön panelleri kullanılmaktadır. Bilginize.... |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 07 Jul 2005
|
neyi tartışıyoruz biz ,frontier yumatu firmasının çindeki partneri olduğunu bilmiyen çok az kişi vardır.ayrıca yumatu gayet tabi cihaz üretiyo.öyle veya böyle bu cihazlar burada yapılıyor.vede bu cihazlar bal gibi yumatu mx serisi...verdiğin yazılım bile (yumatu mx serisi cabo-tps okey )yazılımı diye yazıyor ..saygılar..ayrıca kimse kötülemeye kalkmasın bu cihaz o paraya süper..
Bu mesaj en son " 23-12-2005 " tarihinde saat 16:28 itibariyle ysg55 tarafından düzenlenmiştir.... Neden: imla hatası |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 21 Dec 2005
|
Alıntı:
![]() |