![]() |
|
|
|||||||
4000 Serisi icinde Yeni ürün Baff Combo konusu , BAFF COMBO (Terrestrial+digital+card reader) Piyasaya sunuldu...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#5 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 25 Nov 2005
|
baff 4000 combo diye bir cihazda söz ediyorsunuz bu cihazın nasıl bir üzeligi var detalı bilgi verseniz memnu olurduk canaksız falan mı yayın gösteriyor anlamadım galiba böylese mükemel olacak vallah saygılar
|
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 14 Apr 2005
|
Baff Combo Dİjİtal+terrestİrİal+card Reader+....
Dİjİtal:Şu An KullanmiŞ OlduĞumuz Sİstem Terrestİrİal:karasal Yayin Karasal Yayinlari Alabİlmenİz İÇİn Beledİyelerİn Yada Trt Nİn Verİcİlerle Yayin Yapmasi Gerekİyor Şu An ÜÇ Şehİrde Test Yayini Var Ankara İstanbul İzmİr Karasal Yayini Oda İÇİ Antenlerle Alabİlİrsİnİz.fakat Uydu Dakİ Gİbİ Kanal ZengİnlİĞİ YokŞu An Sadece Trt Yayinlari Var. Card Reader:kart Okuyucu Kolay Gelsİn |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 29 May 2005
|
Bence gereksiz bir cihaz. 1-2 sene içinde bütün tv ler zaten digital karasal yayını alır şekilde üretilecek. 2014 için şimdiden yatırım yapmak niye ki ?
Sonra bizim tv kanalları bir araya gelipde bir yansıtıcıdan ortak karasal yayın yapmazlar. Çekemezler birbirlerini. Düşmez yanlış ata oynuyor bence. Öncelik kart paylaşımı yapabilen cihaz ve akabinde de Hd yayınları alabilen cihaz olmalı idi. Malum Almanya bu sene maçları HD ile verecek. Atv HD vermesede Alman kanalları üzerinden HD kalitesinde yayın izlemek isteyenler çok olacaktır. Şahsen ben bile receiver bulamasam Sky Star2 ile öyle izlemeyi düşünüyorum. Sky Star2 + Vestel Wriless 32'' HD Lcd tv Selamlar. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 04 Sep 2005
|
Alıntı:
|