![]() |
|
|
|||||||
55000 ve 57000 Serisi icinde 57000 fta cihazım hakkında bilgi plzz konusu , merhaba arkadaşlar forum a yenı uye olduum yardıma ihtiyacım var 3 çanak ile receiver i baglattım fakat birçok kanalın sesı olmasına ragmen görüntüsü yok 1> recevier in yenı yazılımamı ihtiyacı ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 09 Mar 2006
|
merhaba arkadaşlar forum a yenı uye olduum yardıma ihtiyacım var
3 çanak ile receiver i baglattım fakat birçok kanalın sesı olmasına ragmen görüntüsü yok 1> recevier in yenı yazılımamı ihtiyacı var ?? 2> nasıl yukleyebilirrim?? 3> emu *** nedır?? ve benım bilmem gerektıgını duşündügünüz konular hakkında yardım edermısınızz teşekkurlerr yardımlarınız içinn kolay gelsınn |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 31 Mar 2005
|
sesi olupta görüntü olmayan kanalların cğunuluğu şifreli kanallardır..bu kanalların bazıları emu dediğimiz yazılımların içinde bulunan ******le acıktır...cihazının marka ve modelini yazarsan sana yardımcı olalım
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 09 Mar 2006
|
Alıntı:
ustat şimdiden saolll cihazın modeli GM 57000 FTA DIRR.. ben bu emu olayını hala çözemedımm YUKLEYECEGIMIZ YAZILIMDAA EMU DENEN OLAY VARMI ?? BENIM RS232 KABLOM VAR NASIL YAZILIM YUKLEMEM GEREK YARDIMINI BEKLIYORUMM SAOLLL |
|
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|