![]() |
|
|
|||||||
55000 ve 57000 Serisi icinde multivizyonlar geldi konusu , arkadaslar multivızyonlar geldi piyasada softcam seklınde var ama benım cıhazım goldmaster ve sadece tfd uzantılı yazılımları atabılıyorum buradan ustalarıma seslenıyorum bız goldmastercılar nasıl cıhazlarımıza softcam atabılcez?????...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 15 Nov 2006
|
arkadaslar multivızyonlar geldi piyasada softcam seklınde var ama benım cıhazım goldmaster ve sadece tfd uzantılı yazılımları atabılıyorum buradan ustalarıma seslenıyorum bız goldmastercılar nasıl cıhazlarımıza softcam atabılcez?????
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
arkadaslar elımde multileri(tpsleri) lerı ve xxl(absatları) lerı acacak softcamlar var fakat bu softcam ları cihazıma yukleyemedim dun de yazmıstım fakat ılgelenen olmadı sanırım. Eger bu sorunu cozebılırsek bız goldmastercılar da next cılerın suan ızledıgı gıbı bu kanalları ızleyebılırız
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
arkadasım baslık dogru suan da tps paketlerı (multıler) acık fakat bız goldmastercılar ızleyemıyoruz cunku bızler sadece tfd uzantılı emu yazılımları cıkarsa ızleyebılıyoruz suanda elımde softcamlar var nextcılerın hepsınde suan kanallar acık azonce arkadasımda tps foot dan mac seyrettım ben buradan ustalara seslenıyorum softcamları nasıl goldmaster cıhazlara yuklucez??
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
usta burası goldmasterlerle ılgılı olan sayfa belkı sorununu sunny kısmına yazzsaydın daha uzman kısılerden cevap alabılırdın ama benzer sorun benım goldmasterımda da geldı dısplay ekranında herhangı bıse gozukmuyosa cıhaza reset atıp eskı yazılımı yuklemeye calıs
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
1) forumdakı next bolumune gel ve oradakı yazılım yukleme programlarını ındır 2)gunluk degısen softcam ları ındır onlar next kısmında hergun verılıyor (son 1 haftadır sadece hergun olmak uzere absat paketi veriliyor yani sadece xxl seyredebılırsın) hadi kolay gelsin iyi seyirler |
|
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|