![]() |
|
|
|||||||
Next 9000 Serisi icinde 9000 lerde elle nasil *** girilir konusu , arkadaslar 9000 serisinde emu yu aktif ettim fakat elle nasil şifre gireceğimi bilmiyorum bilen biri bana yardim edebilir mi...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 10 May 2005
|
*** girme menusu:kanal üzerinde mute sonra exite basın
Emu açma: Menu-Bilgi-1973 girin BİLGİ yazısı yeşil olur emu aktiftir kapamak için gene aynı işlem.. *** girme menusu: kanal üzerinde mute sonra exite basın
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 27 Jan 2005
|
Kardeş cihaza 9 haziran yazılımını attım fakat ne emuyu açabiliyorum ne de *** girme menusu geliyor...
Mute ve exite basınca bir şey olmuyor ya da Menu-Bilgi 1973 girince de bilgi yazısında herhangi bir değişiklik olmuyor ve de hotbirdde hiçbir şifreli kanalı açmıyor... 9 Haziran tarihli yazılımı atmama rağmen herhangi bir değişiklik yok |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 04 Oct 2006
|
hayırli akşamlar,multiler neden kapalı,next 9000 ultra kullanıyorum,******i görebiliyor,aktif hale getiriyorum fakat kanalları açmiyor,bunun ayrı bir yöntemimi var arkadaşlar,anlayamadım,herşeyi denedim,****** devreye girmiyor,bazen açiliyo saniye sonra tekrar gidiyor,yardım ederseniz çok sevinirim,saygılar
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 23 Oct 2006
|
Arkadaşlar bayramınız mübarek olsun bana yardım ederseniz sevinirim 9000 ci de nasıl şifreli kanalları naaptıysam açamadım softcam yükledim nerde yanlış yapıyorum anlamadım emu aktif 1 kere multileri ve xxl ı açtım ama şifreleri yenileyemiyorum rs kablosu var yardımcı olursanız sevinirim..
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Giriş: 09 Dec 2005
|
Alıntı:
Saygılarımla
DÜRÜST OL DAİMA KAZAN CAHİLDEN DOSTUN OLACAĞINA ALİMDEN DÜŞMANIN OLSUN ![]() PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Administrator
|
Alıntı:
Saygılarımla.
DÜRÜST OL DAİMA KAZAN CAHİLDEN DOSTUN OLACAĞINA ALİMDEN DÜŞMANIN OLSUN ![]() PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 14 Sep 2006
|
arkadaşlar bwende next 9000 ultra var recever ile bilgisayarda bağlantı kuramıyorum .ag bağlantısınnı tamam dedikten sonra bilgisayatd akullıcı adı ve şifre istiyor.birde ntv ve e2 ******ini bis te nasıl gireyim 16 karakter yazıyorum.olmıyor.biss ******in başındaki NTv nin 1fff ve e2 nin 1ff9 nedemek onları biss içinde nasıl gireceğim
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 19 Jun 2006
|
Herkeze selamlar banada yardımcı olursanız çok sevinicem benim makinam NextYE 9000 CI ,uydu olarak thor uydusunu izliyorum burada nagravison 2 den yayın yapan digitv paketini elimde şifreleri olmasına ragmen izleyemiyorum digi tv paketi 00 21 11 ile başlayan kısı cihazımda nagravisonda sifreleri buraya girdigimde kanallar açılmıyor bu şifreleri nagravison 2 olarak nereye girmem gerekiyor şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Administrator
|
Alıntı:
|
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|