![]() |
|
|
|||||||
Next 9000 Serisi icinde 9000 xcam ultra için acemiye yardım konusu , arkadaşlar makineyi demin aldım ve eve getirdim 4 saattir bişeler anlamaya çalışıyorum sorularım var yardımcı olursanız sevinirim 1. bu makine int. bağlı olduğu zaman mı çözüyor sadece ***** siteleri ? ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 28 Oct 2006
|
arkadaşlar makineyi demin aldım ve eve getirdim 4 saattir bişeler anlamaya çalışıyorum sorularım var yardımcı olursanız sevinirim
1. bu makine int. bağlı olduğu zaman mı çözüyor sadece ***** siteleri ? 2. makineyi kullananlar modemden mi kablo bağlıyacam yoksa direk tel hattınımı bağlamam gerekiyor, nasıl bir kablo resimlerden gördüklerim benim modemden eternet kartına bağladığıma benzemiyor ? 3. kendini uydudan güncelliyormu? 4.kutunun içinden makine ve kumanda çıktı kablo int. kablosu çıkmadı? 5. ben sınırlı int. kullanıyorum kotayı doldurur mu? 6 int şifreeyi aldıktan sonra int. bağlantısını kesmem mi gerekir kart paylaşımı için 7. boş kart alıp şifreleri üzerine atmak mantıklı yoksa devamlı güncellemek mi? 8. hangi kartı kullana bilirim ? YAzıp cevap vermeye çalışanlara şimdiden teşekkürle ellerine sağlık ben bişe anlamadım çünkü okuduklarımdan |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 21 Jan 2005
|
Alıntı:
1. evet çoğunlukla işleyişi böyle. fakat zaman zaman gelen ******le bir günlüğüne de falan olsa izlenebiliyor normal şekilde 2. bağlantı ethernet girişinden yapılıyor. 3. uydudan güncelleme son yazılımı normal yüklemek şartı ile var. yani yeni yazılımlarda olacak. 4. kutunun içeriğini bende bilmiyorum ![]() 5. hayır çok etkilemez. sadece ****** yollanıyor internetten. 6. hayır sürekli bağlı olması gerekiyor. çünkü çok sık şifre güncelleniyor. 7. şu an internet share in tüm yaptıklarını yapabilecek bir kart yok. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|