![]() |
|
|
|||||||
Next 9000 Serisi icinde next 9000 ultra 02.01.2008 konusu , Alıntı: nebutv tafarından gönderildi Yeni yıl sürprizi 9000 Ultra 26 ekim 2007 yazılımı Bu yazılım test yazılımıdır.Kontrol ettim.Newcamd1 ve Newcamd2 güzel çalışıyor.Diseq motor olarak test edemedim.Usals olarak bulunduğum konuma göre ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 28 Nov 2007
|
Alıntı:
yazılım için teşekkürler DİKKAT:yazılımda softcam atılamıyor,ama kilitlenme gibi sorunlar için yüklenebilir.çözülebilen kanallar çalışıyor.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 14 Oct 2006
|
makinam Next ultra cam 9000.MCT, *** wiew,FreeX1-2 kanalları açmıyor enson 1 aygün önce recevierıma yazılım attırmıştım.Yaklaşık 10-15 gündür bunları seyredemiyorum.İnternet bağlantımda sorun yok, seyredebilmem için bir uydu bayine gidip yazılım attırmammı gerekir?Son bir soru daha multivizyon kanallarını seyredebilmem için internete bağlı olmam gerekirmi (Şu an onları seyredebiliyorum, internet bağlantısı olmazsa şifre girermi?
Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 28 Nov 2007
|
cihazınızda donma gibi bir sorun yoksa ve şifrelerinizde çözülmediğine göre yüklemenize gerek vardır.Ama bu yazılımda softcam atılamıyor.30.08.2007 yazılımı hala çalışıyor
Bu mesaj en son " 05-01-2008 " tarihinde saat 23:09 itibariyle pamukkale tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|