![]() |
|
|
|||||||
Next 9000 Serisi icinde NEXT YE 9000 FTA yardım!!!! konusu , Arkadaşlar bende "NEXT YE 9000 FTA" makine var ama buna hangi yazılımı atıcağım konusunda biraz yardımcı olurmusunuz.... Babam başımın etini yedi şu şifreli kanalları aç diye delirmek üzereyim...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 29 May 2007
|
Arkadaşlar bende "NEXT YE 9000 FTA" makine var ama buna hangi yazılımı atıcağım konusunda biraz yardımcı olurmusunuz....
Babam başımın etini yedi şu şifreli kanalları aç diye delirmek üzereyim ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş: 08 Apr 2005
|
Merhaba
Yazılım atmayı bilmiyorsanız önce Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. linkini ziyaret edin. Yazılımı da Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. linkinde ilk mesajdaki NEXT9000FTA_150507.zip yazan dosyayı indirip cihaza yukleyınız Kolay gelsin ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
dowloader programında "4 comport" bunu seçiyor "1 compoert" u seçmiyor devam ettim bende yaklaşık 15 dk oldu ama hiç bir ilerleme yok makina nın ekranında da sadece saat var ve kırmızı ışık yanıyor o kadar...
Yok beceremedim ben bu işi olmadı adımların hepsini aynen yaptım ama olmadı... wait downloading yazıyo o kadar bi ilerleme yok.. yanlış olan ne anlamadım.... ee her işin bi üstadı var her ön ne gelen bu işleri yaparsa olmaz, emeğe saygı kolay gelsin arkadaşlar büyüksünüz... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Çalışkan Üye
![]() Giriş: 10 Apr 2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız.
Buradaki adımları tek tek yaptım ama olmadı.. Kullandığım loader de bu "DownloadE_2LL" bunun içene atıyorum "NEXT9000FTA_150507" bu dosyayı.. yalnız şunu denedim loader; cihazı pc ye bağlamadan denedim, sadece 4 comport u seciyor.. Acaba başka bir loader mı denesem? |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 10 May 2005
|
programı içine atıyorum derken arkadaşım o şekil olmaz dosyayı bulackasın talimatı uygularsan her şey tamamdır comu sectinmi bide
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
tek tek anlatıyorum...
1 cihaz arkadan kapalı 2 loader ı açıp dosyayı aç diyorum. loader da disconnect yazan yeride 4 comport olarak değiştiriyorum( 1,2,3 comport seçeneklerini kabul etmiyor sadece 4 comprt u seçiyor) 3 loader ın download tuşuna basıp 4 cihazı arkadan acıyorum... 5 ekranda boot yazıyor 00 00 yazıyor ve saat i gösteriyor... kırmızı ışık da hep yanıyo.. ama loader ilerlemiyor... anladığım yada anlamadığım kadarıyla bu comport seçiminde bir yanlışlık var ama dediğim gibi bu loader da sadece 4 comport u seçiyor.. |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Emektar Üye
![]() Giriş: 03 Mar 2005
|
com çalışıyormu hiç bir şey denedinmi com girişin de arızalı olabilir.
Bunun haricinde önce indirdiğin yazılımı zip ten çıkardınmı ?. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. linkine göre sıra ile yaptığında olması gerek. Ama önce sen com girişini bir dene bakalım belki çalışmıyordur |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 10 Sep 2005
|
downlaoder denen şey indiriliyormu, evet indiriliyor bu cihaza yazılım atmak için gerekli asistan önce bunu pc de açıp bu program üzerinden daha öne zipli dosyadan cıkardıgımız cihaz yazılımını downlaoder programından çagırıyoruz.
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 25 Sep 2008
|
merhabalar öncelikle 9000 fta kullanıyorum kullanma klavuzu olmadığı için kurcalayarak kanalları ayarladım.
Öğrenmek istediğim; Ntv-spor hafta sonlar ispanya ligi maçlarında şifreye dönüyor ntvmsnbc den ***(16 yad 12 hane) ve bis(6 yada 8 hane) şifrelerini aldım fakat cihazda bununla ilgili bir şey bulamadım . Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 01 Nov 2006
|
Alıntı:
bu dosyayı at düzelir |