![]() |
|
|
|||||||
Next 9000 Serisi icinde Next Ye 9000 Ultra Cam Hangi Yazilimlar Atilacak konusu , ARKADAŞLAR YENİ NEXT YE 9000 ULTRA CAM UYDU ALICISI ALDIM GÜNCEL KANAL LİSTESİ SIRASIYLA HANGİ YAZILIMLARI ATMAM LAZIM YARDIMCI OLABİLECEK Bİ ARKADAŞ VARSA SEVİNİRİM :turkey...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 24 Feb 2008
|
ARKADAŞLAR YENİ NEXT YE 9000 ULTRA CAM UYDU ALICISI ALDIM GÜNCEL KANAL LİSTESİ SIRASIYLA HANGİ YAZILIMLARI ATMAM LAZIM YARDIMCI OLABİLECEK Bİ ARKADAŞ VARSA SEVİNİRİM :turkey
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 28 Nov 2007
|
üzerindeki yazılım eski olabilir diye yazılımını sormuştum.
son yazılımı 14.02.2008 tps auto NLXT740CXCI_VFD_CLIENT_NEXT.zip yükleme proğramı DownloadE_V1.zipresimli yükleme talimatı
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
herşey normalken birden multıvıonlar ve diğer kanalar gitti. bende cihazdandır dedim. bana göndermiş olduğun dosyaları, server dosyalarını ve türkçe dönüşüm dosyasını yükledi arkadaşım. ama hotbırtteki kanallar açılmıyor. . formdaki bu dayanışma gerçekten beni sevindirdi. Emeği geçen tüm arkadaşlara şimdiden tşk.
n/w versıon 2.1 15.11.2006diye geciyor. Yardımcı olursan sevinirim. |
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 28 Nov 2007
|
mct,*** view ve redlight kanaları için;
1- Menüden ağ adres ayarlarına giriyoruz 2- Bu menüde kumandadan 1973000 tuşluyoruz 3-Newcamd 1 seçip yapılandırma ayarına giriyoruz 4-Kumandadan kırmızı tuşa basıp, sunucu ekle ve düzenleye giriyoruz 5-İp no kullanacaksanız dns=kapalı ve ip no'yu giriyoruz, sonra sunucu bul deyip exit ile çıkıyoruz . 6-Bu menüde hangi server'i aktif etmek istiyorsak şu anda aktif olanlar:belesciyiz.mt2.cx yada next.mt2.cx onu seçip, kumanda'dan mavi tuşa basıp sunucu yenile diyoruz ve exit yapıp çıkıyoruz .
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
yardımların dolayı sağol . kanalın üzerinde bekliyorum ama duyduğuma göre cinema-multıvıon ve tsp gibi sinema kanalları anlık şifreleme sistemine geçmiş diyorlar. kanalın üzerinde 20dk. duruyorum ricever 10 sn. taranıyor.... updata..plase wait... diyor bi şey açılmıyor. açaba başka bişimi yapmak lazım.
|
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|