![]() |
|
|
|||||||
Taplin icinde TAPLİN (handan) CİHAZLARA YAZILIM NASIL YÜKLENİR(RESİMLİ ANLATIM).. konusu , TAPLİN (handan) CİHAZLARA YAZILIM NASIL YÜKLENİR(RESİMLİ ANLATIM).....
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 10 Nov 2005
|
TAPLİN (handan) CİHAZLARA YAZILIM NASIL YÜKLENİR(RESİMLİ ANLATIM)..
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 10 Nov 2005
|
yukarıdaki dosyada açıklaması var..
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 08 Mar 2007
|
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim seninde dediğin gibi ben yazılım yüklemeyi falan hiç bilmiyorum ilk defa deneyecem ama tam olarak hangi yazılımı kullanacağımı hangi yazılımla yükleyeceğimi bile bilmiyorum gerekli programları nereden bulacağımıda bilmiyorum.Siz veya başka bir arkadaş yardımcı olursa çok memnun olurum saygılar.
Bu arada cihazımın markası Taplin 8800 CI |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|