![]() |
|
|
|||||||
Taplin icinde yardım edermisiniz taplin için bilgi lazım konusu , selam arkadaşlar taplin marka uydu cihazı almayı düşünüyorum modeli 117 ile başlayan birşeydi galiba.ben bu cihaz ile uydu anteni kurulumları yapmayı düşünüyorum.acaba cihazın sinyal yakalama hızı bunun için elverişlimidir veya ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Üye
![]() Giriş: 01 Oct 2006
|
selam arkadaşlar taplin marka uydu cihazı almayı düşünüyorum modeli 117 ile başlayan birşeydi galiba.ben bu cihaz ile uydu anteni kurulumları yapmayı düşünüyorum.acaba cihazın sinyal yakalama hızı bunun için elverişlimidir veya başka önerebileceğiniz bir model varmı .yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum.
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Giriş: 13 Feb 2006
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Banlı Üye
Giriş: 04 May 2006
|
Alıntı:
serkanoksuz tafarından gönderildi selam arkadaşlar taplin marka uydu cihazı almayı düşünüyorum modeli 117 ile başlayan birşeydi galiba.ben bu cihaz ile uydu anteni kurulumları yapmayı düşünüyorum.acaba cihazın sinyal yakalama hızı bunun için elverişlimidir veya başka önerebileceğiniz bir model varmı .yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum. sinyal yakalaması biraz zayıftır.yeni çıkan modellerden almanı tafsiye ederim. hem yazılım hızlı çıkar hemde sinyal yakalmayı düzeltmiş olabilirler,yeni modellerinde.. şu markayı al dememizde biraz yanlış olur, diğer uydu alıcısı kullananlar için... ewt arkadaşım ""morkum33""ün verdiği cevap doğru bu soruya bu cevap şupe etme... |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|