![]() |
|
|
|||||||
MSN Teknik Destek/Bilgiler icinde SplitCAm için video konusu , Arkadaşlar splitcamde arkı kekliyecem. web cam açınca sanki bir kız varmış gibi gösterecek video(lar) arıyom. bir arşiv vardı ama kız birkaç hareket yapıodu hepsi ayrı ayrı dosya mesela karşıdaki elini ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 24 Sep 2006
|
Arkadaşlar splitcamde arkı kekliyecem. web cam açınca sanki bir kız varmış gibi gösterecek video(lar) arıyom. bir arşiv vardı ama kız birkaç hareket yapıodu hepsi ayrı ayrı dosya mesela karşıdaki elini kaldır diyince elini kaldırıyodu. o arşivi de bulamadım. lütfen yardım.
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Onur Üyesi
![]() Giriş: 01 Jan 2005
|
Alıntı:
Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 10 Mar 2007
|
sen bana nerde n indire bilecegimi söyle sahte camı bende sana widyo yoollayım benim msn adresim bu buraya mesaj yada ekleye bilirsin yardım cı olurum Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Banlı Üye
Giriş: 20 Nov 2008
|
lan götler yok size vido filan ***** sınızlan siz gogleden aratanları üzerinize cekip üye ediyonuz hiç bi bok bilmyonuz benden fırtına kanalanızdada açık var onu kapatın amq dua edin türk sitesi heklemek yasak :
Bu mesaj en son " 15-12-2008 " tarihinde saat 00:09 itibariyle kuscubaycan tarafından düzenlenmiştir.... Neden: web adresi verilmesi |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 4 (0 üye ve 4 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|