![]() |
|
|
|||||||
Next Softcam Dosyaları icinde Bayram şekeri softcam'lar konusu , Aşağıdaki softcam 'lar bizzat denediğimi belirtmek isterim INF ve FMB serilerinin ikisinede atabilirsiniz.İyi seyirler...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş: 21 Jun 2006
|
Aşağıdaki softcam 'lar bizzat denediğimi belirtmek isterim INF ve FMB serilerinin ikisinede atabilirsiniz.İyi seyirler
UYDU DÜNYASI KAYSERİ ![]() Tel: (0352) 231 47 93 Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Çok yakında hizmetinizde. Bu mesaj en son " 07-12-2006 " tarihinde saat 17:21 itibariyle ahmet23_38 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Moderator
|
Bununla yükle arkadaşım.
UYDU DÜNYASI KAYSERİ ![]() Tel: (0352) 231 47 93 Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Çok yakında hizmetinizde. Bu mesaj en son " 07-12-2006 " tarihinde saat 17:21 itibariyle ahmet23_38 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 09 Dec 2005
|
emeğine sağlık üstadım
DÜRÜST OL DAİMA KAZAN CAHİLDEN DOSTUN OLACAĞINA ALİMDEN DÜŞMANIN OLSUN ![]() PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ |
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 23 Oct 2006
|
Hocam olmadı maalesef nerde yanlış yapıyorum bilemiyorum normalde en son softcam i yukleyip 1 kere yapmıstım multiler ve xxl açılmıştı ama son softcam i bulamıyorum bi de forumlardan okuduum kadarıyla cihaza reset atmak ve kanalları yedeklemekten bahsediyolar acaba onu mu yapmak lazım bi yardım ederseniz çok sevinicem .
Saygılarımla. |
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Moderator
|
Alıntı:
masaüstündeki tüm uygulamaları kapat... herşeyi kapat... adsl (internet) kapat... antivirüs program varsa kapat... 5-6 kere cihazı tanıt... softcamı yükle... sorunsuz çalışıyor... keyfly devamlı hata verdi...ama biraz inat edince yüklüyor... |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 10 Nov 2005
|
daha dur bakalım....
![]() ![]() ![]() ![]()
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|