![]() |
|
|
|||||||
Next Softcam Dosyaları icinde Mod Arkadaşlar dikkat konusu , Merhaba burada inceliyorum ancak bir karışıklık var ve çok yoruldum. Mümkünse tarihi geçmiş yazılım ve ******i ayrı bir başlık altında mesela arşiv adı altında farklı bir yerde toplarsanız bu konu ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Üye
![]() Giriş: 25 Jan 2005
|
Merhaba burada inceliyorum ancak bir karışıklık var ve çok yoruldum. Mümkünse tarihi geçmiş yazılım ve ******i ayrı bir başlık altında mesela arşiv adı altında farklı bir yerde toplarsanız bu konu kalabalığı ortadan kalkar yeni *** çıktığında anlamak için yarım saat ekrana bakmak zorunda kalıyoruz... Lütfen bi el atıverin
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Giriş: 09 Dec 2005
|
Alıntı:
tarihleri üstünde yazıyor. en son tarihli yazılım veya soft *** hangisi ise onu yüklersiniz.
DÜRÜST OL DAİMA KAZAN CAHİLDEN DOSTUN OLACAĞINA ALİMDEN DÜŞMANIN OLSUN ![]() PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Üye
![]() Giriş: 25 Jan 2005
|
Tamam ben acemiliği biraz üstümden attım ama bu işte acemi olan birçok insan var. Bu konu kalabalığı ancak kafa karıştırır onlar için...Bakıyorum çook eski ****** vs var konularda bir temizlik yapılsa fena olmaz diye düşünüp fikrimi ortaya koydum...
|
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 10 Nov 2005
|
elimizden geldiği kadar temizlemeye çalışıyoruz..
Ama kuşçu baycanında dediği gibi (gözden kaçanların) tarihleri üzerlerinde yazıyor..
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Bu mesaj en son " 28-09-2006 " tarihinde saat 16:14 itibariyle ındependent tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Giriş: 09 Dec 2005
|
Alıntı:
zaten deniz elektronik temizlemeyi yapmış üstadım fakat dediğim gibi kendinizi fazla yormayın tarihlere bakmanız yeterli ![]()
DÜRÜST OL DAİMA KAZAN CAHİLDEN DOSTUN OLACAĞINA ALİMDEN DÜŞMANIN OLSUN ![]() PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ |
|
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|