![]() |
|
|
|||||||
Key Dosyaları icinde Dİscovery konusu , Arkadaşlar başka sitelere bakıyorum discovery kanalı açılıyo diyip şifre veriyorlar uyduma giriyorum olmuyo bi fikriniz varmı acaba...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#7 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 10 Nov 2005
|
özelden irtibat kurun arkadaşlar..
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 10 Nov 2005
|
menu+121+biss *** satırına girin herhangi bir biss satırına fark etmez.
biraz bekleyin ve ok..
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 21 Oct 2005
|
Kardeş discovry kanalını izleyemiorum NBA yı izliyorum bisse yeni şifre girdiğimde eski şifreyi siliyo birde cihaz sunny 7010 dciz ama 7011 dciz programı yüklü ne yapmam gerekir. Yardımcı olursan sevinirim. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. adresim.
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 13 Feb 2006
|
avatarın üzerindeki nick in (ismin) üzerine tıkla orada özel mesaj gönder yazısını tıkla ve mesajlarınızı yollayabilirsiniz...
Bu mesaj en son " 13-10-2006 " tarihinde saat 17:57 itibariyle MOKUR33 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Katılımcı Üye
![]() Giriş: 30 Aug 2006
|
[quote=cyberem;87553]selamlarlar
Next YE-7500 CI'da discovery'i nasıl izleyebilirim. Lütfen yardım edin.[/*******************bende var Bu mesaj en son " 17-10-2006 " tarihinde saat 09:26 itibariyle DenizElektronik tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|