![]() |
|
|
|||||||
Key Dosyaları icinde Günlük ****** ( Sadece aes ******...Kumandadan girmek için ) konusu , Günlük ****** ( Sadece aes ******...Kumandadan girmek için )...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#7 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 10 Nov 2005
|
Alıntı:
http://www.doruksat.net/forum/showth...1235#post71235
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 16 Jan 2006
|
Alıntı:
selamlar, bende GoldMaster 9400vci modeli var yeni versiyonu yükledim ama yanlışlıkla sistem ayarlarınıda sıfırladım, şimdi hotbird uydusunu cihaz görmüyor, dolayısıyla hiç bir kanal görüntülenemiyor, şifreli kanalların şifreleri değiştiği için yeni yükleme yaptım.Şimdi ne yapmalıyım aynı kanalları izlemek için.yardımlarınız için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Super Moderator
|
arkadaşım konunun yeri bu topic değil..
ilgili bölümde sorunuzun cevabı verilmiştir..
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Super Moderator
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Süper Administrator
![]() Giriş: 31 Dec 2004
|
Sevgili arkadaşlar. yukarıda ki hemen hemen tüm mesajlar başka cihazlara ait sorular. Cevaplarını bu bölümde aramayın. Cevap bulmanız imkansızdır. Forumu kullanamadığınız varsayark tekrar söylüyorum. www.doruksat.net adresine girdikten sonra Digital Uydu Alıcıları bölümünde kullandığınız cihazınızın isminin üstüne gelerek tıklayınız ve cihazınıza ait bölüme girerek kafanıza takılan yada çözemediğiniz sorunlarınızı oraya yazınız. Çok kısa süre içinde cevap alacağınıza kuşkum yok.
Konu kapatılmıştır |
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|