![]() |
|
|
|||||||
Kaon icinde kaon güncel yazılımlar... konusu , Kaon 28.05.2007 D+/ABSAT AUTO OK (1 Günlük) Yazılımları ABSAT(1 Günlük AUTO) Yazılımlar KUP230 ile Engineer Mode de yüklenecektir Emu yu aktif hale getirebilmek için: SARI - MAVİ - YEŞİL - ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 13 Feb 2006
|
Kaon 28.05.2007 D+/ABSAT AUTO OK(1 Günlük) YazılımlarıABSAT(1 Günlük AUTO)
Yazılımlar KUP230 ile Engineer Mode de yüklenecektir Emu yu aktif hale getirebilmek için: SARI-MAVİ-YEŞİL- MENÜ tuşlarına basarak, *** menüsüne girin SARI tuşa bastıktan sonra OK a basın (Böylece Load Default yapılmış oldu.) Bu işlemi yaptıktan ssonra menüden çıkmadan cihazı arka anahtardan kapatıp açınız... D+ için KAON KKE+ D+/CABOTV /SRG OK 28.05.2007 dosyasını yükleyin Bu mesaj en son " 26-10-2007 " tarihinde saat 13:36 itibariyle seckin tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 31 Aug 2006
|
acmadi kardes tpsleri 12.03.a5 yukledm makineye dediginiz gibi yaptim 10dk dir ushuaia tv deyim biseycik yok hatta sunny 12.03.a5 yukleyince turksatta dahi ses cikmiyor diger 12.03.05 i yukleyince yani kaonuluyu onda ses var ama ondada acmiyor yinede tskler
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Giriş: 10 May 2005
|
Alıntı:
karalim kardeşim kanal kilidi açık yaptın mı??
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Üye
![]() Giriş: 16 Sep 2006
|
Arkadaşlar
Kaon V12.03.A5 cihazıma yeni yazılım yüklemeye çalıştığımda aşağıdaki hatayı alıyorum sebebi ne olabilir Ayrıca cihaz 2.19v3 loader'a sahip yükseltilmesi gereklimi bilgi verebilirseniz sevinirim DORUKSAT.NET (V2.30) 22-MAR-2004 Patch Dosya Aş > Old version binary. Engineer Mode STB normal start. [ Upgrade mode. ] Engineer Mode DORUKSAT.NET (V2.30) 22-MAR-2004 Patch Dosya Aş > Old version binary. COM1 Off !!! ("Enter" *** to reconnect.) |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 04 Sep 2006
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Üye
|
Arkadaşlar,
Kuru kafada hak getire acaba bilgisayardan com port çıkışını alamıyorummu com1 ve com2 portlarının aktif olduğunu nasıl anlarım Not:Farklı bir cihaza farklı bir Rs232 ilede yükleme denedim olamıyor off ki ne off yani |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Üye
|
Alıntı:
Kaon Sorunum hakkında yardım alabilirmiyim denemediğim bir bilgisayara format atmamak kaldı port çıkışı alamıyorum nedeni ne olabilir? |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 10 Nov 2005
|
arkadaşım cihazınızın H/W bilgilerini verirmisiniz ona göre yardımcı olabilelim..
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Üye
|
Alıntı:
Bilgiler alıntı dosyasında kuru kafa dahil olmak üzere yükleme yapamıyorum ilgi ve bilgine |
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 18 Aug 2006
|
Alıntı:
dosyadan çıkartmazsan yükleme yapamazsın kup 230 enginer üzerinden dosya ları aç yaparak zıptan çıkarsın sonra otmatik olarak yükleme yapabilirsin dediğin hataları vermez |
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 09 Dec 2005
|
birinci mesaja eklenmiştir
DÜRÜST OL DAİMA KAZAN CAHİLDEN DOSTUN OLACAĞINA ALİMDEN DÜŞMANIN OLSUN ![]() PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|