![]() |
|
|
|||||||
Kaon icinde kaon tabalı cihazlarda redlight seyretmek için. konusu , arkadaşlar kaon tabanlılarda redlight nasıl izlenir ben denedim oldu bulduğunuz enson nextvision yazılımını yükleyin bu yazılımda biss *** menüsü var bis******i asagıdaki şekilde girin 0 satırına mgm 1 satırına tv8 ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş: 27 Sep 2005
|
arkadaşlar kaon tabanlılarda redlight nasıl izlenir ben denedim oldubulduğunuz enson nextvision yazılımını yükleyin bu yazılımda biss *** menüsü var bis******i asagıdaki şekilde girin 0 satırına mgm 1 satırına tv8 2 satırına discovery 3 satırına nba 4 satırına redlight italya şifresini girin. bunları yaptıktan sonra tekrar uygun kaon ve ya sunny yazılımını atın yazılımı attıkran sonra sakın ***-default yapmayın polsatlardan herhangi bir kanalın üstünde bekleyin polsat auto olacaktır. redlight italia kanalını taratıp hafızaya alın kanalın açıldığını göreceksiniz.dikkat edin nextvision yazılımının üstüne kaon veya suny yazılımını attıktan sonra kesinlikle ***-default yapmayınız. iyi seyirler. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 10 Nov 2005
|
paylaşımına sağlık..
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|