![]() |
|
|
|||||||
Kaon icinde Kaon yazılımları Multiler ok konusu , Yazılımlar tarafımdan denenmiştir.şifre değiştiğinde kanal üzerinde cihazı kapatıp açın daha kısa sürede şifreleri buluyor.Cihazı yükledikten sonra load default yapın cihazı resetleyin kanalları taratın yazılımlar 2 günlüktür. Yazılımda emeği geçen ve ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 09 Dec 2005
|
Yazılımlar tarafımdan denenmiştir.şifre değiştiğinde kanal üzerinde cihazı kapatıp açın daha kısa sürede şifreleri buluyor.Cihazı yükledikten sonra load default yapın cihazı resetleyin kanalları taratın yazılımlar 2 günlüktür.
Yazılımda emeği geçen ve yayımlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim şifreleme sistemi altı haneli arkadaşlar. Sistem ayarlarına giriş şifresi:463330 Diğer şifreler için ise:000000 giriniz
DÜRÜST OL DAİMA KAZAN CAHİLDEN DOSTUN OLACAĞINA ALİMDEN DÜŞMANIN OLSUN ![]() PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ Bu mesaj en son " 10-03-2007 " tarihinde saat 10:09 itibariyle seckin tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 09 Dec 2005
|
Kanal kilit olayını açmak için kurukafa çalıştırmayı unutmayın.aşaıdali linkte kurukafa verilmiştir.Kurukafayı açın rısıvırız kapalı iken ve RS 232 kabolusu bağlı şekilde hiçbir işlem yapmadan sadece rısıvırınızı fişe takın kurukafa kendisi çalışacaktır.işlem bittikten sonra kanal kilidi açılacaktır.
Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız.
DÜRÜST OL DAİMA KAZAN CAHİLDEN DOSTUN OLACAĞINA ALİMDEN DÜŞMANIN OLSUN ![]() PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 23 Jul 2006
|
iyi guzel anlatmısında kardesim bu bl219v4 ben nası yukleyecem benim suan bl219v3 var kafayı yicem değiştiremedim gitti su yazılımı biri bana com ayarlarını dusur dedi kaca getirecem acıklayıcı bilgi verirsen cok sevinirim iyi calışmalar arkadasım..???
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 09 Oct 2006
|
arkadaşlar bende finest marka cihaz var ancak kart girişi yok.sarı yeşil kırmızı olayını çözdüm şimdi sıra şifreleri girip kanalları çözmeye geldi ancak,şu yazılım olayını anlamadım.yazılım yüklemeden sadece ******i girsem kanallar açılmaz mı?
|
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |