![]() |
|
|
|||||||
Kaon icinde ksc-511 HZ pvr yazılım sorunu konusu , Arkadaşlar kaç gündür yazılım atmaya çalışıyorum forumları karıştırıyorum.bulduğum denemediğim loader kalmadı.618 619 219 en son olarak hiç biri yükleme yapmıyor.kup 230 serilerin hepsiylede denedim olmadı güncel emu yükleyeyim diyom hiç ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 09 Mar 2005
|
Arkadaşlar kaç gündür yazılım atmaya çalışıyorum forumları karıştırıyorum.bulduğum denemediğim loader kalmadı.618 619 219 en son olarak hiç biri yükleme yapmıyor.kup 230 serilerin hepsiylede denedim olmadı güncel emu yükleyeyim diyom hiç hareket yok engine modda super modda da denedim hiç hareket yok.daha önceleri ben bu cihaza emu yüklüyordum epey zamandır boşlamıştım.o zamanlar pek sorun yoktu şimdi ise yükleme konusunda sıkıntı çekiyom.com portlar da bağlantı tamam ama nerde hata yapıyom.arkadan aç kapa yapıyorum olmuyor.aşAğıda sistem bilgisİni veriyom lütfen bu konuda yardım edin.saygılarımla.
SİSTEM BİLGİSİ: MODEL:KSC-511 HZ INFO:10.05.21-D280 S/W:V02.00.01 H/W.V13.41.6D LOADER:V6.1.8 C.A:2.2.4 PVR:1.6.0 |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 28 Nov 2007
|
Alıntı:
bence BL 2.12 den başlayarak sırasıyla diğerlerini yüklemeye çalışın belki düzelecektir. kolay gelsin.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
inanın hiç bir şey yüklemyemedim bende laptoptan rs232 pcmcıa kart var ordan bağlantı kurmaya çalışıyorum.hızını 115200 olarak ayarladım.com port olarak com 3 portundan bağlantı kurmaya çalışıyorum yukrda bahsettiğiniz yanlış dahi olsa hiç yükleme yapamadım ki
com port bağlantıları hazır engine modda super modda hazırlıyom cihazın arkasından açıyom cihazda sadece 4 ince çizgi olarak gözüküyor.pc de programda yükleme yani download bölümünde hiç bir hareket olmuyor.yani yanlış yapsam dahi bir kere bile yükleme olmadı acaba nerde eksiklik var bir onu çözebilsem. |
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Super Moderator
|
Alıntı:
"Bilgisayarım(sağ tıkla)>Donanım>Aygıt Yöneticisi>Bağlantı Noktaları (COM ve LPT)" adımlarından giderek USB to COMM yazan satıra gelip sağ tıklayıp gelişmiş ayarlara gelin. Aşağılarda bir yerde COM ayarları var. Orda adaptörün hangi COM a ayarlandığını görebilirsiniz ve bu ayarı değiştirdiğiniz anda sorununuz çözülmüş olacaktır. kolay gelsin,saygılar.
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
ustad inanın dediklerinizde kontrol ettim ayarları yaptım yine yok.bendeki pcmcıa karttan bağlanıyom
bilgisayarım özeliklerimden giridğim yerden kontrol ettim ordan sorun yok.ama cihazda anahtardan açtığımdan ön panelde 4 ince çizgi çıkması noramlmi yoksa başka bir şey mi olması lazım.ben bu cihazı sat 7800 goldmaster 1mb tı.bir serviste 2mb olası için bıraktım kaona dönüştürüdü. o günden beri hiç yazılım yüklemedim.daha önceleri yüklüyordum.ama şimdi yapamıyom.nerde sorun olablirki.acaba serviste bir şey yapmış olablirlermi yüklememe yapmamam için.bu konuda yardımcı olablirmsiniz.aslına bakarsanzı servise yine götüreblirim ama ben çözemek isityorum.inat oldu işte.kusurumu bağışlayın.saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Super Moderator
|
Alıntı:
Kaon tabanlı receiverlarda Flaş arızalanması sadece yanlış loader yüklenmesi sonucunda oluşur... bir de şunu hatırlatayım 1mb cihazları 2mb dönüştürme diye bir şey söz konusu değildir.Ancak h/w si tutmak şartıyla başka yazılımlar yüklenerek sunny-kaon-hemco-digiline.....dönüşümü yapılır.Ama cihaz 2mb olmaz.
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
sayın moderatör diyelim ki flash arızasındaysa ne tür sorun gösterir.mesala cihazım çalışıyor kayıt yapıyor.görüntülerde var.buraya kadar sorun yok.sizce bunlara rağmen flash arızalı olurmu olursa ne tür sorunlar çıkarır.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.bir de hala yazılım yükleyemedim.yazılım yüklerken ön panelde nasıl bir hareket olur.olması gerekir saygılarımla..
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 15 Oct 2008
|
Alıntı:
1-Senin cihazına (13.41.6D) BL_112 - BL_116 - BL_516 son olarakta 519 dısında loader yükleyemezsin 2-614-618-619 loadelerleri 12.01.A5 - 16.00.A1 - 12.C1.A5 16.C0.A1 cihazlarında kullanılır senin cihazın yükleme almıyordusa kuru kafa 119 yazılımını yükleyim loaderi fixledikten sonra kup230 engineer modda istedigin 13.41.6D yazılımlarından herhangi birini yükleyebilirdin sorunu cözemedinse bana PM at |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 15 Oct 2008
|
Alıntı:
Arkasdasım KAON tabanlı cihazların 1mb olanları eski revizyondu ön panele gelen kabloları ise 11pin flashı SST39VF800 idi 2 mb olarak üretilen cihazlar ise yeni revizyondu ön panel kabloları da14pin Flashı ise SST39VF160 idi 1mb flashı olan cihazların döneminde 2mb flashı olan cihazda aynı anda sürülmüştü piyasaya ilk üretim serisi 1mb olanın hw si 10.41.65 ---- 2mb olanın hw si 12.41.65 olarak piyasaya girdi ikinci üretim serisi ise 1mb olanın hw si 10.01.A5 ---- 1mb olanın hw si 12.01.A5 olarak piyasaya girdi (sadece verdigim tek bir cihaz için konusuyorumdiher hw leri göstermedim onlarda da aynı durum söz konusu) |
|
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|