![]() |
|
|
|||||||
Kaon icinde Lütfen Yardım!!!Bu sorunu gidermem gerek aynı sorunu yaşayan arkadaşlara da referans olur!!! konusu , Arkadaşlar.Kup232 ile kaona yazılımları talimatlara uygun şekilde atmaya çalışsam da com1 bağlantısının önce çevrimiçi olduğunu görüyorum sonra receiverdan arka taraftan açtığım zaman yazılım yüklerken çevrimdışına dönüyor.. HW 12.C1.A5 kurukafayı da ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 14 Apr 2008
|
Arkadaşlar.Kup232 ile kaona yazılımları talimatlara uygun şekilde atmaya çalışsam da com1 bağlantısının önce çevrimiçi olduğunu görüyorum sonra receiverdan arka taraftan açtığım zaman yazılım yüklerken çevrimdışına dönüyor.. HW 12.C1.A5 kurukafayı da yüklemiş bulunmaktayım ama yazılıma gelince yükleyememekteyim bağlantı kendiliğinden kesildiği için.Bunun stream menü kullanmamakla alakası var mı??Abimle benim receiver aynı model receiver aynı loader aynı HW(12.C1.A5)... yükleme yapılan bilgisayar, rs232 kablosu ve abim stream menu kullanıyor kaon menuden streame dönüştürdü sonuç Abiminki çalışıyor bende Com1 bağlantı gidiyor Bir şeyi hallediyorum en son noktada bi sorun çıkıyor... İsteğim : Stream menü gerekiyorsa nasıl bulabileceğim konusunda yardımcı olmanız ve başka sorunlar sezdiyseniz gidermem adına bana yardımcı olmanız...Şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 09 Dec 2005
|
aşağıda vermiş olduğum loader ile birde şansınızı deneyin
büyük ihtimalle yazılımı yükleyeceksiniz yapacağınız işlem şu dovlanderi açın pc'nizin klavyedeki boşluk tuşuna basınız dosyanızın yerini gösterin cihazını fişe takınız yükleme başlasın Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız.
DÜRÜST OL DAİMA KAZAN CAHİLDEN DOSTUN OLACAĞINA ALİMDEN DÜŞMANIN OLSUN ![]() PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|