![]() |
|
|
|||||||
Next Super Plus Serisi icinde cx 2000 hakkında acil konusu , 2000 cx modelini almak istiyorum bir satıcı tv den kayıt yapar diyor diğeri yapamaz diyor acaba plus superplus diye iki farklı modeli falan mı var bir de tv den flash ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 17 Sep 2007
|
2000 cx modelini almak istiyorum bir satıcı tv den kayıt yapar diyor diğeri yapamaz diyor acaba plus superplus diye iki farklı modeli falan mı var
bir de tv den flash belleğe yaptığım kaydı cd ye aktarıp tv den izlemem mümkün mü ? acil cvpbekliyorum lütfen.. bugün almak istiyorum |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 09 Dec 2005
|
Tv kayıdını proğramınız olursa pc(bilgisyara) kaydeder diye biliyorum.
normalde kayıt etme özelliği yoktur cihazın.Çünkü kendi üerinde hard disk dedğimiz olay yoktur
DÜRÜST OL DAİMA KAZAN CAHİLDEN DOSTUN OLACAĞINA ALİMDEN DÜŞMANIN OLSUN ![]() PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Giriş: 19 Feb 2005
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Moderator
![]() Giriş: 04 May 2007
|
Alıntı:
satıcının da dediği gibi 2 tür cihaz var 1 tanesi 2000xplus serisi diğer 2cisi 2000süper plus serisi kayıt den flash belleğe 2000süper plus serisi cihazdır usb girişli olacak buna dikkat et bunların usb siz olanıda var usb den flash belleğe kayıt edersen tabiki cd ye atılıp izlenebiliyor |
|
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|