![]() |
|
|
|||||||
Next Super Plus Serisi icinde Next Super Plus 2.12.2007 Yazılımları konusu , Premier world 19 astrada bazı kanallardaki açmama sorunu giderildi Colour tuşu eski konumuna döndü Kaydet hafızalama özelliği colour tuşundan kırmızı tuş ile açılan menuye taşındı Güncel softcam atmayı unutmayın thanks ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Elektronikçi
Giriş: 11 Sep 2006
|
Premier world 19 astrada bazı kanallardaki açmama sorunu giderildi
Colour tuşu eski konumuna döndü Kaydet hafızalama özelliği colour tuşundan kırmızı tuş ile açılan menuye taşındı Güncel softcam atmayı unutmayın thanks by mach1 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 25 Nov 2007
|
Selam Arkadasim,
bende 2 tane Next cihazi hangisine ney yüklüyecegimi karar veremedim yardimina ihtiyacim var 1. Next 2000 Super X PLus 2. Next 2000 XCI Plus Yeni yazilimdan hangisini hangi yazilimi yüklemem gerekiyor Tesekürler |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Elektronikçi
|
Alıntı:
Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Elektronikçi
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 30 Nov 2007
|
lütfen bilen biri yardım etsin ye2000 cx super plus cihazım var.yeni aldım,turksat ac ,hotbird eutelsat ve astra yı izliyorum şifreli kanalları izlemek istiyorum national geographic channel discovery channel gib vs. vs. bunun için ne yapmama lazım sırasıyla bana anlatırmısınız şimdiden teşekkürler
Bu mesaj en son " 05-12-2007 " tarihinde saat 21:58 itibariyle yıldırım58 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | |
|
Moderator
![]() Giriş: 04 May 2007
|
Alıntı:
Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 09 Dec 2007
|
Beyler ben bu softcam dosyasını cihazıma yükledim Dream tv gibi kanalları izlemeye başladım ama bu sabah açtığımda kanallar tekrar şifreliydi. Şifreler mi değişti acaba yoksa benim cihazdan mı kaynaklandı. Softcami tekrar atmam bir işe yarar mı?
![]() sorun belli oldu pardon.... |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|