![]() |
|
|
|||||||
Next Super Plus Serisi icinde Next Super Plus 30.9.2007 Yazılımları konusu , Premier Star astra nagra2 eklendi Nds card support eklendi Constant dw menu eklendi mac1 tesekkurler yazılımlarda hıcbır sorun yoktur benkendımkullanıyorum ve 150.yakınmakınayada yazılımattım...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş: 09 Nov 2005
|
Premier Star astra nagra2 eklendi
Nds card support eklendi Constant dw menu eklendi mac1 tesekkurler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yazılımlarda hıcbır sorun yoktur benkendımkullanıyorum ve 150.yakınmakınayada yazılımattım
Bu mesaj en son " 03-12-2007 " tarihinde saat 08:24 itibariyle DenizElektronik tarafından düzenlenmiştir.... Neden: hatalı yazılım |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş: 04 May 2007
|
İzlerken kayıt nedeniyle flash adreslemedeki bir açık yüzünden verilen test yazılımında hatalar bulunmuştur bu sebepten kaldırılmıştır lütfen saçma yorumlar yapmayın.HERŞEY çok daha sağlıklı olması içindir...bilhassa yurtdışı kullanıcıların standart kullandıkları kart tanımlamaları ve arabsat-nilesat gibi uydularda sorun yaşanmıştır..türkçeleştirilmemiş ve sadece test ara yazılımıdır.ana yazılım izle kaydet işlemi gerçekleşince verilecektir..sorun yaşayan arkadaşlar eski yazılıma dönebilir bunun dışında çıkabilecek sorunun boyutu belli olmadığından uyarılar nedeniyle yazılımları kaldırmayı uygun buldum herkese saygılar.
açıklama için doktor hocamıza teşekürler alıntıdır arkadaşlar Bu mesaj en son " 01-10-2007 " tarihinde saat 23:39 itibariyle yıldırım58 tarafından düzenlenmiştir.... Neden: hata |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Elektronikçi
Giriş: 12 Aug 2005
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 10 Nov 2005
|
Alıntı:
kendi sitesine bakınız.. http://www.next.com.tr/TR/default.asp
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Katılımcı Üye
![]() Giriş: 26 Nov 2005
|
İzlerken kayıt nedeniyle flash adreslemedeki bir açık yüzünden verilen test yazılımında hatalar bulunmuştur bu sebepten kaldırılmıştır.lütfen saçma yorumlar yapmayın..HERŞEY çok daha sağlıklı olması içindir..bilhassa yurtdışı kullanıcıların standart kullandıkları kart tanımlamaları ve arabsat-nilesat gibi uydularda sorun yaşanmıştır..türkçeleştirilmemiş ve sadece test ara yazılımıdır.ana yazılım izle kaydet işlemi gerçekleşince verilecektir..sorun yaşayan arkadaşlar eski yazılıma dönebilir bunun dışında çıkabilecek sorunun boyutu belli olmadığından uyarılar nedeniyle yazılımları kaldırmayı uygun buldum herkese saygılar.
yukarıdaki acıklama sayın @doktor ustadımızındır arabsat-nilesat gibi uydularda kartlarında herhangi bir sorun gözlenmenmemiştir hortbit absat -TPS -Canal + -Mediaset Nagra astra Digital + premier ve diger uydulardaki kanalların orjinbal kartlarında gözlemlerin sonuçunda test edelen cihaz next 2000 cıs süper ve cx modelleridir kartllarda hiç bir sorun yoktur. zaten bu verilebn yazılımda izlerken kayıt olayı yoktur next firmasındaki bir arkadaşdan aldıgım bilgiye göre bu yazılımda hiç bir hata yoktur sadece d smart baskı yaptıgından kaldırlmıştır neden baskı ise next süperlerde home share olayından dolayı kaldırıldı (alıntıdır ) |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 04 Oct 2007
|
hocam iyi aksamlar.ben almanyada yasayan biriyim.1 arkadasim bana next ye 2000 cihazla premiere ve lig tv izlenebilecegini söyledi.cihaz kendisi cözüyormus.bana yardimci olursaniz sevinirim.deniz elektronik yardimci olursa daha cok.herkese simdiden tsk.
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 08 Sep 2007
|
Alıntı:
Buyur arkadaşım Next YE 2000CIS SUPER PLUS (usb) ![]() • 1 Adet Kart okuyucu girişi • 1 Adet Modül Girişi • Kör Tarama Fonksiyonu • Conexant 2. nesil Chipset • USB Girişi ve Bu Girişten Yazılım-Data Güncelleme • MP3 Dosyalarını Cihaz Üzerinden Dinleyebilme • JPG, JPEG Resimleri Slayt Show Olarak TV’de Gösterebilme Özelliği • 10000 kanal kapasitesi • Mükemmel hızda kanal geçişleri ve uydu tanıma • Kolay kullanım ve programlama • Türkçe ve 6 seçilebilir dil • EPG • TV`de olmasa da cihazdan teletext ve altyazı desteği • 8 kategorili özel favori listesi • Uydu seçimi ve tüm kanalları tek listede görebilme özelliği • Mükemmel kanal dizme özellikleri • Timer • Uydu alıcısı kumandasından renk, parlaklık ve kontrast ayarlarıyla mükemmel resim imkanı • Türkiye`ye özel yazılım desteği • Sinyalmetre • 3 seçilebilir bilgi barı • Merkezi sistemlere uyumlu • Diseqc 1.2 Motor ile hareketli çanak kullanabilme özelliği • Onlarca mükemmel fonksiyon • 4 MB Flash/32 MB SDRAM • 5 Oyun • Takvim • Hesap makinesı • LCD ve Plazma TV ler için YUV çıkışı • Özel Tuner Hassasiyet Ayarı (LT) • Ekranı 13 Kareye Bölme Özelliği (Biri Canlı) • Ses, Resim Manuel Senkron İmkanı Hareketli OSD • Yayının şifre sistemini 5 sisteme kadar otomatik gösterebilme özelliği • Ülkemizde kullanılan tüm modüllere uyumlu • Memory Backup • Resim dondurma, kare kare oynatma, zoom özellikler ile benzersiz 30/10/2007 yazılımları hatalı ama zararsız isteyen yükleyebilir istemeyen eskisinle emu *** atıp devam yenileri gelene kadar march1 üstadın demesiyle arkadaşlar NS YE-2000 CIS SUPER PLUS_QNEC114.65_093007_TK2C1N0_pz.zip (1.47 MB, 24 usb ile bu yazılımı cihazın forumda mevcut Bunlarıda arkadaşın biri arıyordu NEXT & NEXTSTAR RECEIVER MODELLERİ SUPER PLUS SERİLERİ YE-2000SuperPlus YE-2000SuperXPlus YE-2000CXSuperPlus YE-2000CXSuperPlus - USB li YE-2000CISSuperPlus - USB li YE-2000DPCISSuperPlus - USB li |
|
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|