![]() |
|
|
|||||||
Next Super Plus Serisi icinde Next Super Plus Serisi Sharing Yazılımları konusu , mach1 ustaya tşkler......
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 11 Nov 2006
|
could you pleas explain whats it for in inglish i have a rex 5ooo and they told me to use the yumato firm,but i dont have the loader for enything,,it is a shame not using the reciever for enything...a big hug to you all
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Giriş: 31 Mar 2005
|
Alıntı:
9000 ultra 9000 pvr Superplus lar X plus serileri Xpa chipli seriler bu serilerin dısında nextin calışma yapmayacgı acıklandı..
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Giriş: 31 Mar 2005
|
Alıntı:
oku da veren biz yayı da veren biz bari biz atalım dimi.. bi zahmet sizde elinizi taşın altına koyun..server elimizde olan bir imkan değil şimdilik yani kendi serverimiz yok bunun için imkanımızda yok ama ilerde belli bir ücret karsılıgı yapabilirsek sizinle paylaşırız tabi ki...
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 15 Nov 2006
|
Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız.
arkadaslar yukarıda verdıgım lınkten yazılım dosyasını ındırebılırsınız ama bin dosyası seklındedır ben goldmaster kullanıyorum maalesef cıhaza bu yazılımı atamadım ustalardan ricam bu bin dosyasını goldmaster cihazlar icin kullanılabılır hale getirebilirler mi??? bu sayede biz goldmastercılarda multileri seyredebilelim herkese iyi seyirler |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|