![]() |
|
|
|||||||
Sunny icinde At 10056 fta pwr ve At 10057 fta H pwr yazılımları ve kanal editörü yükleyici proğramı konusu , At 10056 fta pwr ve At 10057 fta H pwr yazılımları ve kanal editörü yükleyici proğramı bu yazılımlar bilgisayar ile yüklemek içindir....
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 11 May 2005
|
At 10056 fta pwr ve At 10057 fta H pwr yazılımları ve kanal editörü yükleyici proğramı
bu yazılımlar bilgisayar ile yüklemek içindir.
Paylaşılmayan bilginin hiç bir değeri yoktur, onu değerli kılan, paylaşmak ve paylaşılmasını sağlamaktır... {BİR ALLAH RAZI OLSUN DEMENİZ BİZE VERDİĞİNİZ EN BÜYÜK ÖDÜLDÜR} Bu mesaj en son " 08-02-2010 " tarihinde saat 13:58 itibariyle emre_30 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 11 May 2005
|
bu yazılımlar ise USB ile yüklemek içindir.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 06 May 2009
|
Eline sağlık gözüm, yakışır...
Dreambox 800 hd-pvr + Server + 160gb. hard disk [Firma Çıkışı] 970 tl. Kargo dahil... Mühüm olan mevzuu rütbeler ve payeler değil dostluk köprüsünü yıkmadan toplumdaki İnsanlara bir şeyler verebilmektir, verici olunuz, sömürücü değil... KAYITSIZ ÜYELER VE DEĞERLİ MİSAFİRLER Kayıt olup foruma katılım yapmanız menfaatiniz icabıdır bunu unutmayın / Forumun devamlılığı ve size iyi hizmet verebilmek için kayıt yararınızadır LÜTFEN !
![]() |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 08 Feb 2010
|
ya hocam bir hafta önce sunny at-10056 fta pvr aldım. Bu cihazda sinyal göstergesi sadece çubuk olarak verilmiş. yuzdelik olarak vermiyor. Insanın canını sıkıyor. Ayrıca usb deki resim ve mp3 leri sırayla dinlemek için binbir takla atmak gerekiyor. Şunu sade yapsalardı olmazmıydi. Adam gibi bunu yapsalardı olmaz miydi. Acaba bu yeni yazılımda bu sorunlar giderilmiş mi. Bana acil lazım.
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 15 Jan 2005
|
valla kardeş ben sunny kurtuldum aldım bi inpax derdim kalmadı zamanında bende çok çektim
yazılım konusuna gelince inan hiç bir bilgim yok güvenilir yerden aldım yazılım at bakalım inş düzelir sıkıntın
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 10 Nov 2005
|
bu cihazlarda iki farklı şekilde girilmektedir kod düzenleme menüsüne;
ilki yeşil tuşa basarak. yüklenilen yazılıma göre yeşil tuşla girilmezse,resimdeki menü üzerinde sırayla yeşil+kırmızı+sarı+mavi tuşlayınız. ![]() (Alıntıdır..)
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Lütfen forum kurallarına aykırı yada rahatsızlık duyduğunuz her türlü mesajı, sol alt çaprazda bulunan işaretine tıklayıp Kurallara aykırı mesajları bildiriniz |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|