![]() |
|
|
|||||||
Sunny icinde sunny cihazlar hakkındaki sorunlarınızı burada paylaşabilirsiniz... konusu , sunny cihazlar hakkındaki sorunlarınızı burada paylaşabilirsiniz......
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Onur Üyesi
![]() Giriş: 01 Jan 2005
|
Alıntı:
eğer sunny veya kaon tabanlı bir cihazınız varsa bu cihazlara hw numarasına bakarak emu yazılımı yukleyebilirsiniz. hw numarası yazılımlar verilirken yazılım dosyalarında belirtilmektedir. cihazınızda da menu--->sistem ayarları---->cihaz bilgisine bakarak öğrenebilirsiniz. ve kup230 ile uygun yazılımı atarak emu yazılımı atabilirsiniz. saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Seni Hiç Bir Zaman Unutmuyacağız
![]() Giriş: 05 Sep 2005
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Onur Üyesi
![]() Giriş: 06 Jan 2005
|
istediğin kanal sıralamasını pc'denmi yapmak istiyorsun yoksa kumandadan manuel olarakmı.ben aşağıda manuel olarak nasıl olacağını anlattım.
kumandadan menü'ye ordanda kanal liste düzenlemeye gel.buradan taşı seçeneği var onun üzerine gelip ok tuşuna bas.kanallar karşında görünecek.taşımak istediğin kanalın üzerine git ve ok bas.ok bastığın zaman seçtiğin kanalı ekranın sağ tarafında ikinci bir kutucuk var orada göreceksin.taşımak istediğin kanalı veya kanalları seçtikten sonra kanalları koymak istediğin numaranın üzerine git ve mavi tuşa bas, sonra ok bas..hepsi bu.saygılarımla.... |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Gelişimci Üye
![]() Giriş: 06 Nov 2005
|
abi nerdesiniz dün gece birtane vestel çökertik bu gün de şu sunny çökertelim hadi bekliyorum
sorun nederseniz cihazın bilgilerini göremiyorum bozkurt baba yukarda belirtmişsin ama ben yapamadım cihaz takılı bekliyorum saygılar |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|