![]() |
|
|
|||||||
Sunny icinde sunny stream tps auto... konusu , sunny stream tps auto *28-5-08* yazılım atılmadan önce kuru kafa yükleyiniz tps au için 10873 v 27500 deki herhangi bir kanal üzende 2dk bekleyiniz... emeği geçenere teşekkürler. kullanıcılara hayırlı olsun......
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 13 Feb 2006
|
sunny stream tps auto *28-5-08*
yazılım atılmadan önce kuru kafa yükleyiniz tps au için 10873 v 27500 deki herhangi bir kanal üzende 2dk bekleyiniz... emeği geçenere teşekkürler. kullanıcılara hayırlı olsun... Bu mesaj en son " 29-05-2008 " tarihinde saat 10:12 itibariyle MOKUR33 tarafından düzenlenmiştir.... Neden: yükleme loaderi eklendi... |
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 13 Feb 2006
|
sizinde emeğinize sağlık.
nedense dosyaları alan kaçıp gidiyor. sadece siz teşekkür etmişiniz. bu sadece benim için değil,diğer yetkililerde dosya veya faydalı bilgiler veriyor,yine teşekkür eden olmuyor. *EMEĞE SAYGI LÜTFEN* |
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 28 Oct 2006
|
Üstadım : Sunny AT 70010 DCIZ i bm 8200 ci yaptım. kanal listesini yüklüyorum ama kanal aramasını otomatik yaptığımda kanallların hepsi çıkmıyor. 1400 ( yuvarlak rakam) kanaldan 300 küsuru yükleniyor. ne yapmam gerektiğini anlatırsanız sevinirim. emeğinize sağlık, teşekkürler
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 04 Sep 2006
|
ustam kusura bakma benım elımde sunny 7010 dcı cıhaz var makınannın herf lerinde hep f yazıyo buna uygun yazıımı nerden bıulucaz dolasıyoruz forumda ama bulamadım bişi artı cıhazzın menüsü farklı kaon yazılımı var galiba ![]() |
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 18 Mar 2006
|
arkadaşın 7010 12.01.a5 cihazına 8200 yazılımını yüklemeyi denedik fail verdi söylenen talimatlara uygun olarak 8300 yükledik cihaz kabul etti, şifrelerde de bir sorun yok fakat cihaz turksat uydusunu otomatik taratma yaptıramıyoruz kanalları tektek elle arama yapmamız gerekiyor.uydu bölümünden tursat uydusunu göremiyoruz uyduyu ekleyip taratma yapıncada otomatik taratma yapınca hiçbir kanal bulmuyor... biz mi yanlıış yapıyoruz . başka bir yazılım var mı? en sonunda olmazsa orjinal yazılıma dönüş yaptık
Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|