![]() |
|
|
|||||||
Sunny icinde Sunny Temel Arizalari konusu , SUNNY RECEVİER’IN TEMEL ARIZALARI 1.VoLtaj girişi var ve dispLepyde haraket yoksa beslemedeki PC817 ve TL431-C329 değişecek .... 2.Cihaza voLtaj giriyor dispLeye biran voLtaj geLip gidiyorsa cihaza program atıLmaLı... 3.Cihaz kapanıp ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 31 Mar 2005
|
SUNNY RECEVİER’IN TEMEL ARIZALARI 1.VoLtaj girişi var ve dispLepyde haraket yoksa beslemedeki PC817 ve TL431-C329 değişecek .... 2.Cihaza voLtaj giriyor dispLeye biran voLtaj geLip gidiyorsa cihaza program atıLmaLı... 3.Cihaz kapanıp açıLdığında kendini resetLiyorsa tunerin, işLemcinin, fLash’ın ayakLarını sıcak havayLa soğuk Lehimden geçiriLmeLi.... 4.1030 DCI SKY RecevierLerinde görüntüde donma yapıyorsa yerLeşik modüL üzerinde buLunan 100 mf 16v yerine 1000mf 16v takıLmaLı... 5.1030 DCI SKY kart tanımıyorsa iLk önce program yükLenmeLi eğer yine modüLü tanımıyorsa data kabLosu kontroL ediLmeLi.... 6.Tüm modeLLerde geç açıLma veya cihaz çaLışır durumdayken kapanıp açıLıyorsa besLemeden borda giden sokete siyah kabLodan itibaren 3. Ve 4. Ayağa 5ohm veya 6 ohm direnç takıLmaLıdır... 7.Tüm Next-Sunny-Ora-Digiçağ modeLLeri dahiL sinyaL arızaLarı:Sinyal beLirLi bir frenkanstan itibaren var ise LNB entegresi değişecek veya tuner değişecek tüm kanaLLarda sinyaL var fakat kanaL buLmuyorsa tüner değişecek...
KONT® Doruksat Forum Administrator Bu mesaj en son " 08-08-2005 " tarihinde saat 13:13 itibariyle KONT® tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 11 Oct 2005
|
Sunny Teknik servis ve mudavimi arkadaslar elimde Sunny7010 DCI var sorun su: cihaz normal calisiyor ama tunere f connectoru takinca TV de anten isareti yanip sonuyor daha sonra receiver reset atiyor uydu antenlerimde sorun yok butun cihazlarim normal calisiyor sunny 7010 DCI uydulari takmadigim surece normal calisiyor sadece anten takinca calismiyor bana yardim edenler icin simdiden tesekkur ederim herkeze kolay gelsin hayirli isler makinamin sistem bilgileri alttadir:
MODEL: AT-7010 DCIZ LAST UPDATE: JUL 10 2003 SW: V02,00,06 HW: V12,C1,A5 LOADER: V6,1,9 CA: 2,2,2 |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 18 Nov 2005
|
SUNNY AT 7010 DCI cihazıma HW özelliklerine bakmadan yeni yazılım yükledim. Daha dogrusu kup230 denıyordum yeni yazılımlardan birisini sectım bırden yuklenıverdı hem yazılım hem flash yuklendı , şimdi cihaz acılıyor gıbı yapıyor sadece 'ON' yazıp kalıyor kanallara gecmıyor, açılmıyor kurtarma yazılımını nasıl yüklerim veya ne yapmam lazım şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Onur Üyesi
![]() Giriş: 01 Jan 2005
|
Alıntı:
akşamları star tv gösteriyomu? şimdi star tv paketinde şöyle bir prblem vardır. oda sinyal kalitesinin iyi şekilde ayarlanması gerekmektedir. eğer iyi şekilde ayarlanmazsa ya tam göstermez yada karreli şekilde gösterir. bunun için çanak ayarının en iyi şekilde yapılması gerekmektedir. sinyal kalitesi iyi ayarlanırsa hiç bir kanal da sorun yaşamazsınız. Selametle.... Bu mesaj en son " 16-01-2006 " tarihinde saat 17:05 itibariyle BoZKuRT tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Onur Üyesi
![]() Giriş: 01 Jan 2005
|
Alıntı:
lnb sağ sol yapmanızla olmaz. mutlaka gerekli ekip ve elemanlarla. Doğru bir şekilde ayarlama yapmalısınız. Yoksa verimli bir sinyal alamazsınız. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 21 Jun 2006
|
7010dz kullanıyorum cihaz normal oda sıcaklığnda donma oluşuyor. serin ortamda çalışıyor.bütün işlevini kaybediyor cihazı arkasından kapatıp 5 dakika beklemeden çalışmıyor nedeni ne olabilir.Bilgi verirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 10 May 2005
|
al bakalım orjinal emusuz
Dünya malı hırsı içinde bulunanlar her zaman üzüntü içindirler. Bu mesaj en son " 07-02-2008 " tarihinde saat 15:03 itibariyle DenizElektronik tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|