![]() |
|
|
|||||||
Sunny icinde SUNNY'de Radyo Arka Plan Resmini Özelleştirme... (Resimli Anlatım) konusu , Öncelikle bilinsin ki bu konuyu doğru dürüst anlatan bir kaynak olmadığından açtım..!!! VideoMach ile Arkaplan Hazırlama Program kendi alanında çok başarılı. Program sayesinde birçok resim formatı dönüşümü yapılabiliyor. Onu diğer ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Üye
![]() Giriş: 05 Aug 2005
|
Öncelikle bilinsin ki bu konuyu doğru dürüst anlatan bir kaynak olmadığından açtım..!!!
VideoMach ile Arkaplan Hazırlama Program kendi alanında çok başarılı. Program sayesinde birçok resim formatı dönüşümü yapılabiliyor. Onu diğer programlardan ayıran özelliği ise jpg-bmp vs.deki birçok formatta resim dosyasını Mpeg'e çevirebiliyor. Bu şu demek; örneğin digital bir uydu alıcınız var ve arka planına resim atmak istiyorsunuz(örnek Sunny), mpeg hariç hiçbir formatı desteklemez uydu alıcıları. Bu açıdan bu programa ihtiyaç duyulur. Ama programın özellikleri bununla da bitmiyor bir çok efekt verme ve avi dahil birçok format arasında dönüşüm yapabiliyor. Ben anlatımı v.2.3.4'e göre yaptım ama farketmez. Çünkü yeni versiyonda da yapmanız gerekenler aynı şeyler..:
Herkese kolay gelsin... Posiedon dostuma tşk
Bu mesaj en son " 23-04-2006 " tarihinde saat 17:06 itibariyle zafer murat tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|