![]() |
|
|
|||||||
Sansui icinde yazılım yükledim,tüm kanallar geldi ama hiçbirini göstermiyor konusu , sansui sf 5000 uydum var,ilk aldığımda en iyisi diye verdiler ama son zamanlarda kanal sayısı acayip azaldı.bende elektronikçiye sordum,sr 212 kablo al ve kendin güncelle dedi.dediği gibi yaptım ancak tüm ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 04 Nov 2006
|
sansui sf 5000 uydum var,ilk aldığımda en iyisi diye verdiler ama son zamanlarda kanal sayısı acayip azaldı.bende elektronikçiye sordum,sr 212 kablo al ve kendin güncelle dedi.dediği gibi yaptım ancak tüm kanallar gelmesine rağmen şu anda hiç birini izleymiyorum.sürekli sinyal arıyor.problem nedir bilen varsa yardım etsin lütfen,şimdiden teşekkür ederim.bu arada bu fiş olayından bahsetti,download butonuna bastıktan sonra fişi taktım,bitince de saat gelinceye kadar bekleyip fişi çıkardım.görünürde bir problem yok ama neyse bilen varsa lütfen bir şey söylesin
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Elektronikçi
Giriş: 30 Sep 2005
|
Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız.
ilk olarak burdaki yazılımı at cihazın ekranında kanal sayısını görene kadar hiçbir mudahıle etme dahasonra cihazın duzelecektir istersen daha sonra istediğin yazılımı yukliye bilirsin
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|