![]() |
|
|
|||||||
Web rehberi icinde Html sayfayı Php ye çevirmek... konusu , Elimizdeki HTML sayfalarımızı Php Nuke Sistemli Siteler için kullanmak için yaptığımız kısa küçük kod değişimidir.. Hazırlamış olduğunuz html sayfanızı php editörünüz yardımıyla veya Not Defteri gibi bir editörle açın (FrontPage ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş: 14 Jan 2005
|
Elimizdeki HTML sayfalarımızı Php Nuke Sistemli Siteler için kullanmak için yaptığımız kısa küçük kod değişimidir.. Hazırlamış olduğunuz html sayfanızı php editörünüz yardımıyla veya Not Defteri gibi bir editörle açın (FrontPage ile yapmayın. Çünkü bu program ekleyeceğimiz php kodlarının yapısını bozuyor). Kodların en üstüne şu kodları ekleyin: if(!isset($mainfile)) { include("mainfile.php"); } $index=0; include ('header.php'); ?> Buradaki "$index=0" bölümü sayfanızın sağ tarafında nuke bloklarının gözüküp gözükmemesi içindir. Bu değeri "0" yaparsanız SAĞ bloklar görünmez "1" yaparsanız bloklar gözükecektir. Daha sonra kodların en altına ise şu kodları ekleyin: include("footer.php"); ?> Sayfanızı kaydederken dosya uzantısını .php şeklinde değiştirin ve ftp programı yardımıyla dosyayı serverinizde modules klasörü içerisinde oluşturduğunuz klasör içerisine atın. HTML-PHP Çevirmesi.. Yazan: qplus , Tarih: Sep-23-2004 emege saygı ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 05 May 2008
|
bana bu konuda yardımcı olurmusunuz bilmiyorum ama yine de sizlere sormak istiyorum.
okuldan almış oldugum projede html ve php kodlarıyla yapılacak olan websitesi yapmaktayım. yalnız şöyle bi sorunum var. linke tıklandıgı zaman diğer sayfaya geçiş yapacak ama php uzantılı olması lazım. vermiş oldugunuz kodlar html kodları ile birleştiginde bu sorunu çözermi? ayrı bir html sayfası yapmadan bu sorunu çözme yöntemleri varmı yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum. tşkler. |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|