![]() |
|
|
|||||||
Web rehberi icinde Netten Para Kazanmaya Ne Dersiniz.... konusu , Arkadaşlar geçen günlerde bana gelen bir mail sayesinde güvenli bir para kazanma sitesi öğrendim. Bu sitede size gönderilen mailler sayesinde para kazanıyosun. Sitenin size verdiği referans link i ile yaptığınız ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 02 Feb 2005
|
Arkadaşlar geçen günlerde bana gelen bir mail sayesinde güvenli bir para kazanma sitesi öğrendim. Bu sitede size gönderilen mailler sayesinde para kazanıyosun. Sitenin size verdiği referans link i ile yaptığınız alt üyeler ve onlarında yaptıkları alt üyeler sizlere gelecek olan maillerin vereceği ücret miktarını artırıyor. Ücret nasıl ödenecek diye soruyorsanız ilk olarak 100 YTL olunca banka havalesi ile daha sonrakiler ise her 250 YTL olunca banka havalesi ile size aktarılıyor....
Aşağıdaki linke tıklayıp üye olabilirsiniz. Unutmayın Ne kadar alt üye o kadar kazanç demektir.... Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|