![]() |
|
|
|||||||
Web rehberi icinde web sitesini degişik cözünürlüklerde nasıl yayınlarız konusu , arkadaşlar bilen varsa yardım lütfen ben bir web sitesi yaptım we yayınladı adreside şu Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. bu siteyi ben 1024/768 e göre tasrladım ve ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 21 Dec 2006
|
arkadaşlar bilen varsa yardım lütfen ben bir web sitesi yaptım we yayınladı adreside şu Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. bu siteyi ben 1024/768
e göre tasrladım ve şu an muhteşem calışıyor bu cözünürlüge göre ama ben şimdi 20' bir tane monitöraldım ve cözünürlügüm degişti ve şu an site kücük gözüküyor tarayıcıda ben şimdi size bir şey ögrenmek istiyorum sitemin her cözünürlüge göre degişik ekranlara göre otomatik kendisini ayarlaması için ne yapmalıyım insanların her türlü boyuttaki monitör de benim tasarladıgım ortaladıgım gb acılmasını nasıl saaglarım teşekkürler acill yuardım |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş: 14 Jan 2005
|
fazla detaylı bilmemekle birlikte ayarlamalar konusunu... genelde tarayıcı ayarlarını nasıl yaparsanız sitenin çözünürlüğü yazı büyüklüğü ona göre belli olur ...[ site bende küçük görünüyor demişsiniz aksine bende de yazı ve fontlar büyük ]
bu arada çok hoş olmuş site ... emeginize ve ellerinize sağlık |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|