![]() |
|
|
|||||||
Web rehberi icinde web yardım konusu , bir web alana aldım ve bunu nasıl kullanacağımı bilmiyorum.sağlayıcıdan bana gelen e-posta ile control palenine giriş yabtim karşıma bunlar çıktı Domain Domain Kullanıcısı-Rapor-Rename Domain-Limitler-Domain Yönlendirmesi-Yedekle-Özel Butonlar Servisler Eposta-DNSDNS-Veritabanları-Sertifikalar-ODBC Ayarları Barındırma ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Üye
![]() Giriş: 16 Feb 2006
|
bir web alana aldım ve bunu nasıl kullanacağımı bilmiyorum.sağlayıcıdan bana gelen e-posta ile control palenine giriş yabtim karşıma bunlar çıktı
Domain Domain Kullanıcısı-Rapor-Rename Domain-Limitler-Domain Yönlendirmesi-Yedekle-Özel Butonlar Servisler Eposta-DNSDNS-Veritabanları-Sertifikalar-ODBC Ayarları Barındırma Ayarla-Sil-Web Kullanıcıları-Subdomainler-Dizinler-Web dizinleri-FTP Yönetimi-Log yönetimi-dosya yönetimi-Zamanlayıcı-Önizleme-ASP.NET Starter Kit leri-ASP.NET-IIS Uygulama HavuzuI-Performans-Hotlink Koruması Bunlar çıktı.Sağlayıcı bana diğer bir e-postayla Öncelikle bir ftp programı temin etmelisiniz.Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. adresindeki programı öneririm.dedi adrese girdim ve 32-bit ve 64-bit iki seçenekli indirme pogramı var ikisede ücretli galiba.ben şimdi hazırladığım HTML klasörlü dosyami nasıl web'de yayınlayabilirim şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 29 Oct 2007
|
Oncelikle ucretli olan bir ftp programi indirmene gerek yok ucretsiz ftp programlari ile sayfani upload edebilirsin
Ftp programi istersen.Adresim Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. msn ekleyip isteyebilirsin memniyetle gonderirim Iyi gunler Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|