![]() |
|
|
|||||||
Ora icinde ora 5010d yardım konusu , arkadaşlar bende iki adet uydu alıcısı var bunladan biri 2000 cı plus digeride 5010 d ora yani orayı uzun zaman dır kullanmıyordum kullandım ve yazılımı 2003 idi bu yazılımı yükseltmek ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 17 Sep 2005
|
arkadaşlar bende iki adet uydu alıcısı var bunladan biri 2000 cı plus digeride 5010 d ora yani orayı uzun zaman dır kullanmıyordum kullandım ve yazılımı 2003 idi bu yazılımı yükseltmek istedim ama bir türlü yazılım atamadım 2000 e cok rahat yazılım atıyorum ama oraya birtürlü olmuyor yazılım olmayınca bende kanal listesi yükleyim dedim yüklemez olaydım şimdi çihaz acılıyor cihaz ekranına sadece nokta işareti geliyor ve başka birşey yok ne öndeki tuş takımı nede acma kapama düğmesi hiçbiri calışmıyor sadece arkadaki sivicten kapatılıp acılıyor. acaba ne oldu ve ne yapmalıyım flaşmı yandı yoksa başka birşeymi yazılımınıda bulamıyorum birtürlü yardım ederseniz sewinirim.
at5010d last update feb 25 2003 s/w v01.00.01 h/w v12,00,a5 leoder v2,0,2 cihazdan aldıgımbilgiler böyle nereye baksam hep 16 ile başlayan yazılımlar var yardımlarınız için şimdiden tşkler. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 08 Mar 2006
|
Önce Loderİ 212 Ye Daha Sonra 619 Yapacaksin Ondan Sonra İstedİgİn Yazilimi Atabİlİrsİn senin cihaz kartsız ama bazı eski modellerde bu hw kullanıldı cihaza dcı yazılımı atılacak
yazılım at 7010 dcız 12,01,a5 atacaksın bin dosyalarını kup 230 ile btm dosyalarını atm 110 ile at Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. sunny -ora -next servisi |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş: 10 Nov 2005
|
Emu ve Orjinal Yazılım Yükleme İşlemi İçin:
1 ) İlk önce cihazınızı arkadaki anahtardan kapatınız. 2 ) Cihaz ile bilgisayarınız arasındaki veri aktarımı için kullanacağınız veri aktarım kablosunun ( rs232 kablosu) iki ucundan birini cihazınıza, diğer ucunu ise bilgisayarınızın com portlarından birine bağlayınız.( Daha çok com1 kullanılır.) 3 ) Cihazınızın fişini prize takınız. 4 ) Kup230ep programını çalıştırınız. (Not: Kup230ep programını bilgisayarınıza indirmek için üzerini tıklayınız) 5 ) File Open a tıklayarak, cihazınızla aynı donanım versiyonuna (H/W ye) sahip olan yükleyeceğiniz orijinal veya emulu yazılımı seçiniz, program içindeki en aşağıda bulunan yazının altına mouse ile tıklayınız ve klavyeden boşluk tuşuna basınız 6 ) Engineer Mode yazısını görünüz. 7 ) İlgili com ayarınızı kontrol ediniz ve cihazınızı arkasındaki anahtarından açınız. Yükleme işlemi başlayacaktır. Bu esnada bilgisayarınıza herhangi bir müdahale yapmayınız. 8 ) Kup230ep programında üstte Disconnect yazısı çıkana kadar bekleyiniz ve daha sonra Kup230ep programını kapatınız. Cihazınızı resetleyiniz. Not: Resetleme işlemi cihazı arkadan kapama olayı değildir. İki şekilde yapılır: a ) Cihaz televizyona bağlı halde iken menü tuşuna basılır. Karşımıza çıkan ekranda sistem kurma okeylenir. Ekranda ikiye bölünmüş şekilde başka bir menü açılır. Sol tarafta aşağıda yer alan cihazı resetleme nin üzerine gelinir ve okeylenir.Karşımıza çıkan soruya da okey cevabı verildikten sonra beklenir ve cihaz resetlenmiş olur. b ) Bu yol daha pratiktir ve cihazın televizyona bağlı olması zorunluluğu yoktur, yazılım atıldıktan sonra bu yol izlenirse işlem daha çabuk olur. Bunun için ise ilk önce cihazın üzerindeki exit düğmesine 3 kez basılır ve hemen arkasından da cihazın uzaktan kumandasında bulunan 1 tuşuna basılır ve beklenir. 9 ) Daha sonra kumanda üzerinden menü tuşuna basınız ve sistem kurma üzerine gelerek kumanda üzerinden ok düğmesine basınız.Tv ekranına sağ ve sol olmak üzere ikiye bölünmüş halde yeni bir menü gelecek, sol tarafta aşağılarda kanal kilitli diye bir yazı göreceksiniz, bunun üzerine gelin ve sağ tarafa geçerek açık hale getirin ve exit ile çıkın. 10 ) Kumanda üzerinden sıra ile sarı-mavi-yeşil-menü tuşlarına basınız, karşınıza *** menüsü gelecek. Sarı düğmeye (Load default) tekrar basın ve karşınıza çıkacak olan soruya ok düğmesine basarak cevap verin, bunu yaptıktan sonrada exit ile çıkın. 11 ) Diseq ayarlarınızı da kontrol ettikten sonra, yayınlarını izlediğiniz uydulardan kanal arama işlemine başlayabilirsiniz
AKIL'AŞKI ANLATMADA ÇAMURA SAPLANMIŞ MERKEP GİBİDİR ^MEVLANA^ Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 16 Aug 2006
|
arkadaşlar selam
bende bi ora 5010d cihaz var kullanmıyodum uzun zamandır yazılım atmak istiyorum cihaza ama hangi yazılımı atıcam bi türlü emin olamıyorum bana bi yardım ederseniz çok memnun olucam cihaz bilgisi şöyle s/w v 02.00.05 h/w v 16.00.a1 loader v.6.1.8 yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Çalışkan Üye
![]() Giriş: 10 Apr 2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Çalışkan Üye
![]() Giriş: 10 Apr 2007
|
Alıntı:
Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. burda var ama bu işlerde yeni isen bi bilene götür atsın çünkü bir ik başka yazılım atılması lazım kurukafa ondan sonra yazılımı |
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Giriş: 29 Sep 2007
|
arkadaşlar bende ora at5010-DCI VAR
MODEL:SUNNY AT7010DCIZ S/W:V02.00.07 H/W:V12.01.A5 LOADER:V2.1.9 V4 YAZILIM ATMAK İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.AYRICA ÖTEKİ CİHAZLARDAKİ GİBİ KANALLARI İSTEDİĞİM GİBİ SIRALAMA SÖZ KONUSU DEĞİL NE YAPABİLİRİM, KANALLARI SIRALAMAK İÇİN PROGRAM VAR MI DIR. |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Giriş: 11 May 2005
|
Alıntı:
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş: 09 Dec 2005
|
sistem kurmadan HW'sine bakarak sunny yazılımı atabilirsiniz.
DÜRÜST OL DAİMA KAZAN CAHİLDEN DOSTUN OLACAĞINA ALİMDEN DÜŞMANIN OLSUN ![]() PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|