Doruksat Uyduforum width=  

Geri Git   Doruksat Uyduforum >
--=UYDU ALICILARI=--
> Uydu Alıcıları > Kaon Tabanlı Cihazlar > Ora
Google
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Portal Konuları Okundu İşaretle

PROGRAM ARŞİVİ BÖLÜMÜMÜZDE YAYINLANAN PROGRAMLARIN TÜMÜ TANITIM AMAÇLI OLUP FREEWARE YADA PROGRAM SAHİPLERİNİN İNTERNET ÜZERİNDEN YAYINLADIĞI DEMOLARIDIR. BU NEDENLE FORUMUMUZDA SERİAL CRACK VS YASAKTIR. FULL KULLANMAK İSTİYORSANIZ LÜTFEN SATIN ALINIZ !!!

ÖNEMLİ = TÜRKİYE DE BULUNAN ŞİFRELİ DİGİTAL YAYINLARIN İLLEGAL İZLENMESİNE YÖNELİK MESAJ YAZMAK DOSYA YAYINLAMAK VEYA ŞİFRE VERMEK YASAKTIR. AKSİNİ YAPAN ÜYELERİMİZ UYARILACAK VE MESAJI SİLİNECEKTİR !!!

ora 5010d yardım

Ora icinde ora 5010d yardım konusu , arkadaşlar bende iki adet uydu alıcısı var bunladan biri 2000 cı plus digeride 5010 d ora yani orayı uzun zaman dır kullanmıyordum kullandım ve yazılımı 2003 idi bu yazılımı yükseltmek ...

Yanıtla

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-08-2006, 04:27   #1 (permalink)
Yeni Üye

sharkattrak kullanıcısının avatarı
Giriş: 17 Sep 2005
Help ora 5010d yardım

arkadaşlar bende iki adet uydu alıcısı var bunladan biri 2000 cı plus digeride 5010 d ora yani orayı uzun zaman dır kullanmıyordum kullandım ve yazılımı 2003 idi bu yazılımı yükseltmek istedim ama bir türlü yazılım atamadım 2000 e cok rahat yazılım atıyorum ama oraya birtürlü olmuyor yazılım olmayınca bende kanal listesi yükleyim dedim yüklemez olaydım şimdi çihaz acılıyor cihaz ekranına sadece nokta işareti geliyor ve başka birşey yok ne öndeki tuş takımı nede acma kapama düğmesi hiçbiri calışmıyor sadece arkadaki sivicten kapatılıp acılıyor. acaba ne oldu ve ne yapmalıyım flaşmı yandı yoksa başka birşeymi yazılımınıda bulamıyorum birtürlü yardım ederseniz sewinirim.
at5010d
last update feb 25 2003
s/w v01.00.01
h/w v12,00,a5
leoder v2,0,2
cihazdan aldıgımbilgiler böyle nereye baksam hep 16 ile başlayan yazılımlar var yardımlarınız için şimdiden tşkler.

sharkattrak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links

Eski 15-08-2006, 10:41   #2 (permalink)
cCc
Yeni Üye

cCc kullanıcısının avatarı
Giriş: 08 Mar 2006

Önce Loderİ 212 Ye Daha Sonra 619 Yapacaksin Ondan Sonra İstedİgİn Yazilimi Atabİlİrsİn senin cihaz kartsız ama bazı eski modellerde bu hw kullanıldı cihaza dcı yazılımı atılacak

yazılım at 7010 dcız 12,01,a5 atacaksın bin dosyalarını kup 230 ile btm dosyalarını atm 110 ile at

Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız.

sunny -ora -next servisi

cCc Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-2006, 16:39   #3 (permalink)
Yeni Üye

gozdebilgisayar kullanıcısının avatarı
Giriş: 31 Aug 2006

ora at-5010d receiver var yazılım yükledim ama kanal kilidini açamıyorum yaaa. yardımcı olursanız sevinirim. menüden ne yaptıysam açık bölümüne gelmiyor devamlı kilitli de kalıyor.

gozdebilgisayar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-09-2006, 22:55   #4 (permalink)
Yeni Üye

skysky kullanıcısının avatarı
Giriş: 09 May 2005

cihazına reset at olur

skysky Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-09-2006, 23:05   #5 (permalink)
Yeni Üye

wwaann kullanıcısının avatarı
Giriş: 25 Sep 2006

ben bi turlü çözemedim kanalları Makinam next ye-2000x CIS plus Ya Allah aşkına bi yardım edin lütfen ya..

wwaann Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Sponsored Links
Eski 25-09-2006, 23:06   #6 (permalink)
Yeni Üye

wwaann kullanıcısının avatarı
Giriş: 25 Sep 2006

aldığıma alacağıma pişman oldum...ben bi turlü çözemedim kanalları Makinam next ye-2000x CIS plus Ya Allah aşkına bi yardım edin lütfen ya..

wwaann Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-09-2006, 09:14   #7 (permalink)
Administrator

DenizElektronik kullanıcısının avatarı
Giriş: 10 May 2005

arkadaşım şuan hangi yazılım yüklü bide cı sistemini aktiif ettinmi

Dünya malı hırsı içinde bulunanlar her zaman üzüntü içindirler.
DenizElektronik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-11-2006, 23:35   #8 (permalink)
Yeni Üye

blacksun kullanıcısının avatarı
Giriş: 22 Nov 2006

mrb bende ora a.y 5010 dcı var yazılım yüklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? gereken ara kabloyuda aldım yardımlar için şimdiden teşekkür ederim

blacksun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-11-2006, 09:24   #9 (permalink)
Administrator

DenizElektronik kullanıcısının avatarı
Giriş: 10 May 2005

sistem bilgisini yazman yeterli

Dünya malı hırsı içinde bulunanlar her zaman üzüntü içindirler.
DenizElektronik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-01-2007, 13:53   #10 (permalink)
Yeni Üye

uggur kullanıcısının avatarı
Giriş: 29 Dec 2006

deniz abi merhaba.yüklerken bağlantı kesildi-başarısız diyor.yani yükleyemiyorum.makineyi açınca yükleme ye başlaması gerekmiyormu.adım adım anlatabilirmisin.

uggur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-01-2007, 14:54   #11 (permalink)
Super Moderator

ındependent kullanıcısının avatarı
Giriş: 10 Nov 2005

Emu ve Orjinal Yazılım Yükleme İşlemi İçin:

1 ) İlk önce cihazınızı arkadaki anahtardan kapatınız.

2 ) Cihaz ile bilgisayarınız arasındaki veri aktarımı için kullanacağınız veri aktarım kablosunun ( rs232 kablosu) iki ucundan birini cihazınıza, diğer ucunu ise bilgisayarınızın com portlarından birine bağlayınız.( Daha çok com1 kullanılır.)

3 ) Cihazınızın fişini prize takınız.

4 ) Kup230ep programını çalıştırınız. (Not: Kup230ep programını bilgisayarınıza indirmek için üzerini tıklayınız)

5 ) File Open a tıklayarak, cihazınızla aynı donanım versiyonuna (H/W ye) sahip olan yükleyeceğiniz orijinal veya emulu yazılımı seçiniz, program içindeki en aşağıda bulunan yazının altına mouse ile tıklayınız ve klavyeden boşluk tuşuna basınız

6 ) Engineer Mode yazısını görünüz.

7 ) İlgili com ayarınızı kontrol ediniz ve cihazınızı arkasındaki anahtarından açınız. Yükleme işlemi başlayacaktır. Bu esnada bilgisayarınıza herhangi bir müdahale yapmayınız.

8 ) Kup230ep programında üstte Disconnect yazısı çıkana kadar bekleyiniz ve daha sonra Kup230ep programını kapatınız. Cihazınızı resetleyiniz.

Not: Resetleme işlemi cihazı arkadan kapama olayı değildir. İki şekilde yapılır:

a ) Cihaz televizyona bağlı halde iken menü tuşuna basılır. Karşımıza çıkan ekranda sistem kurma okeylenir. Ekranda ikiye bölünmüş şekilde başka bir menü açılır. Sol tarafta aşağıda yer alan cihazı resetleme nin üzerine gelinir ve okeylenir.Karşımıza çıkan soruya da okey cevabı verildikten sonra beklenir ve cihaz resetlenmiş olur.

b ) Bu yol daha pratiktir ve cihazın televizyona bağlı olması zorunluluğu yoktur, yazılım atıldıktan sonra bu yol izlenirse işlem daha çabuk olur. Bunun için ise ilk önce cihazın üzerindeki exit düğmesine 3 kez basılır ve hemen arkasından da cihazın uzaktan kumandasında bulunan 1 tuşuna basılır ve beklenir.

9 ) Daha sonra kumanda üzerinden menü tuşuna basınız ve sistem kurma üzerine gelerek kumanda üzerinden ok düğmesine basınız.Tv ekranına sağ ve sol olmak üzere ikiye bölünmüş halde yeni bir menü gelecek, sol tarafta aşağılarda kanal kilitli diye bir yazı göreceksiniz, bunun üzerine gelin ve sağ tarafa geçerek açık hale getirin ve exit ile çıkın.

10 ) Kumanda üzerinden sıra ile sarı-mavi-yeşil-menü tuşlarına basınız, karşınıza *** menüsü gelecek. Sarı düğmeye (Load default) tekrar basın ve karşınıza çıkacak olan soruya ok düğmesine basarak cevap verin, bunu yaptıktan sonrada exit ile çıkın.

11 ) Diseq ayarlarınızı da kontrol ettikten sonra, yayınlarını izlediğiniz uydulardan kanal arama işlemine başlayabilirsiniz

Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız.

Lütfen Teknik Konular Hakkında PM veya Mail Atmayın Cevap Verilmeyecektir. Sorularınızı Forumumuzun İlgili Sayfalarında Sorun Süratle Cevap Verilecektir.
ındependent Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-01-2007, 18:09   #12 (permalink)
Yeni Üye

uggur kullanıcısının avatarı
Giriş: 29 Dec 2006

teşekkürler şimdi oldu.aynen uyguladım oldu.ellerinize sağlık.

uggur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-06-2007, 16:59   #13 (permalink)
Yeni Üye

none22 kullanıcısının avatarı
Giriş: 16 Aug 2006

arkadaşlar selam
bende bi ora 5010d cihaz var kullanmıyodum uzun zamandır yazılım atmak istiyorum cihaza ama hangi yazılımı atıcam bi türlü emin olamıyorum bana bi yardım ederseniz çok memnun olucam
cihaz bilgisi şöyle
s/w v 02.00.05
h/w v 16.00.a1
loader v.6.1.8
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

none22 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-06-2007, 17:35   #14 (permalink)
Çalışkan Üye

sabriok kullanıcısının avatarı
Giriş: 10 Apr 2007

Alıntı:
none22 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar selam
bende bi ora 5010d cihaz var kullanmıyodum uzun zamandır yazılım atmak istiyorum cihaza ama hangi yazılımı atıcam bi türlü emin olamıyorum bana bi yardım ederseniz çok memnun olucam
cihaz bilgisi şöyle
s/w v 02.00.05
h/w v 16.00.a1
loader v.6.1.8
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
5010d h/w16.00.a1 yazılımın bu Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız.

sabriok Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-06-2007, 17:47   #15 (permalink)
Yeni Üye

none22 kullanıcısının avatarı
Giriş: 16 Aug 2006

Alıntı:
sabriok tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
5010d h/w16.00.a1 yazılımın bu Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız.
teşekkürler ama bu yazılımlar şifreli kanalları açmıyo zannediyorum
açan bi yazılım varsa onu atmak istiyodum ben

none22 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2007, 01:27   #16 (permalink)
Çalışkan Üye

sabriok kullanıcısının avatarı
Giriş: 10 Apr 2007

Alıntı:
none22 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
teşekkürler ama bu yazılımlar şifreli kanalları açmıyo zannediyorum
açan bi yazılım varsa onu atmak istiyodum ben
var ancak kaon stream menülü
Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız. burda var ama bu işlerde yeni isen bi bilene götür atsın çünkü bir ik başka yazılım atılması lazım kurukafa ondan sonra yazılımı

sabriok Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-2007, 20:25   #17 (permalink)
Yeni Üye

bluesmart kullanıcısının avatarı
Giriş: 29 Sep 2007

arkadaşlar bende ora at5010-DCI VAR

MODEL:SUNNY AT7010DCIZ
S/W:V02.00.07
H/W:V12.01.A5
LOADER:V2.1.9 V4
YAZILIM ATMAK İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.AYRICA ÖTEKİ CİHAZLARDAKİ GİBİ KANALLARI İSTEDİĞİM GİBİ SIRALAMA SÖZ KONUSU DEĞİL NE YAPABİLİRİM, KANALLARI SIRALAMAK İÇİN PROGRAM VAR MI DIR.

bluesmart Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-2007, 01:36   #18 (permalink)
Administrator

simiyago kullanıcısının avatarı
Giriş: 11 May 2005

Alıntı:
bluesmart tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bende ora at5010-DCI VAR

MODEL:SUNNY AT7010DCIZ
S/W:V02.00.07
H/W:V12.01.A5
LOADER:V2.1.9 V4
YAZILIM ATMAK İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.AYRICA ÖTEKİ CİHAZLARDAKİ GİBİ KANALLARI İSTEDİĞİM GİBİ SIRALAMA SÖZ KONUSU DEĞİL NE YAPABİLİRİM, KANALLARI SIRALAMAK İÇİN PROGRAM VAR MI DIR.
buradaki kanal listesini cihazına yükle.bu liste sıralı listedir..Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız.

Eski 05-10-2007, 20:20   #19 (permalink)
Yeni Üye

bluesmart kullanıcısının avatarı
Giriş: 29 Sep 2007

teşekkür ederim. emeğinize sağlık.
bir sorum daha vardı yazılım atmam için hangi programı kullanmam ve hangi yazılımı receiver e atmam gerekli. ve güncel yazılımları nasıl bulabilirim.

bluesmart Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-10-2007, 02:07   #20 (permalink)
Administrator

kuscubaycan kullanıcısının avatarı
Giriş: 09 Dec 2005

Alıntı:
bluesmart tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
teşekkür ederim. emeğinize sağlık.
bir sorum daha vardı yazılım atmam için hangi programı kullanmam ve hangi yazılımı receiver e atmam gerekli. ve güncel yazılımları nasıl bulabilirim.
sistem kurmadan HW'sine bakarak sunny yazılımı atabilirsiniz.

PAYLAŞILMAYAN BİLGİNİN KIYMETİ YOKTUR
PAYLAŞILAN BİLGİ EN GÜZELİDİR

İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox u da indirin. Sayfanın altındaki Firefox ve Google Araç Çubuğu butonuna basarak kolayca indirebilirsiniz

Lütfen Teknik Konular Hakkında PM veya Mail Atmayın Cevap Verilmeyecektir. Sorularınızı Forumumuzun İlgili Sayfalarında Sorun Süratle Cevap Verilecektir.

EMEĞE SAYGI LÜTFEN.BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM

Paylaşılmayan bilginin hiç bir değeri yoktur, onu değerli kılan, paylaşmak ve paylaşılmasını sağlamaktır...

Forumda görev almak istermisiniz Üyelik girişi yapmadan linki görüntülüyemezsiniz.Üye iseniz giriş yapınız.
DOĞU ANADOLUYA SEYAHATLARİNİZDE:ÖZ AĞRIDAĞLARDAĞI SEYAHATİ TERCİH EDİNİZ
kuscubaycan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları